امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

میدونید این قناری زرد رنگ دقیقا کجاست؟

(02-11-2013، 23:29)مراملی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2013، 22:08)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم نمیگم Big GrinBig GrinBig Grin منظور چه رنجیه رو هم نفهمیدمUndecided
رنج یعنی حول و حوش. یعنی به نظرتون قیمتش حول و حوش چنده؟

اینجا خیابان مخصوص صنف بنک داران لوازم الکترونیکی و صوتی و تصویری و موبایل تبریزه. اینم مال صاحب نمایندگیه پاناسونیک که 120 تومن صفرش قیمتشه

میدونم دیگه من خودم تبریز زندگی میکنم.

بعد از تو

هر که عاشقم شد
دلش به حالم سوخت
دستانم را گرفت
و باهم
به دنبال تو گشتیم

پاسخ
آگهی
(03-11-2013، 1:19)021ali021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2013، 0:30)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ااااااااا این که مال منه عکسش و کی انداخته
 مال تو تو شلوارت

زهرمار بیشعووووور

(03-11-2013، 12:10)mahdi.ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2013، 1:19)021ali021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2013، 0:30)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ااااااااا این که مال منه عکسش و کی انداخته
 مال تو تو شلوارت
خخخخخخخخخخخخ دمت گرم TongueHeartBig GrinTongueTongueTongue

زهرمار بیشعووووووور

بی جنبه ها بی لیاقت ها

ادبتون در این حد نیست نشون از خانواده میده
دیدپینیمیدونید این قناری زرد رنگ دقیقا کجاست؟ 2
پاسخ
فک نمیکردم انقدرازماشینم خوشتون بیادروزی۱۰تاازایناروخراب میکنم
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
پاسخ
مال ایران نیست. ولی پلاکشو عوض کرده ایرانی گرفتهSmile
پاسخ
اِی جآآآآآنـــ چِقَد خوشگِــــلِــــه
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
پاسخ
کروت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیللی شاخه
پاسخ
من هیچی نمیدونم =|||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدونید این قناری زرد رنگ دقیقا کجاست؟ 2
پاسخ
اینجا خیابان مخصوص صنف بنک داران لوازم الکترونیکی و صوتی و تصویری و موبایل تبریزه. اینم مال صاحب نمایندگیه پاناسونیک که 120 تومن صفرش قیمتشه
پاسخ
(04-11-2013، 15:25)Moh ha DZ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باهوش بالا نوشته ما هم دیدیمDodgyBig GrinWink
من تورا دوست دارم
تو دیگری را
و دیگری دیگران را
و اینگونه است که تنهاییمExclamation
پاسخ
(04-11-2013، 13:23)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک نمیکردم انقدرازماشینم خوشتون بیادروزی۱۰تاازایناروخراب میکنم
 اره از نوع اسباب بازیش رو خراب میکنی
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خودرویی که سوار میشویدساخت کجاست؟(نظرسنجی)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان