موضوعها: 211
سپاس ها 980
سپاس شده 3333 بار در 801 ارسال
حالت من: هیچ کدام
بابا چجوری بهتون بگم وجود نداره؟!منبع از این معتبر تر؟؟
خون اشام وجود واقعی نداره.افسانست.یه آدم روانی اومده خون یکی رو خورده بعد این خرافات رو ساختن.اگه کسی خون کسی رو بخوره صورتش سفید نمیشه و دندوناش درازنمیشه و ناخوناش بلند نمیشه
صداقت نخستین فصل دفتر دانایی است . ((تامس جفرسن))
موضوعها: 41
سپاس ها 11500
سپاس شده 26576 بار در 10700 ارسال
بحص نکنید بابا خون اشام وجود نداره..!
اگه هم درموردش داستان می نویسن برای اینه که یه موضوعیه که توجه جلب میکنه ...چرا..؟!چون ما همچین موجودیو
ندیدیم از این که در بارش بخونیم برامون جالبه و کدوم نویسنده ای که دوست نداره کارش بگیره من خودم به شخصه عاشقه
داستانای دارن شان هستم ولی این که اینا تو داستانا میان نباید باعث شه که ما فک کنیم واقعین..!
البته خوب بعضیا هم به خاطر***و جلوه تو جه شده خون بخورن ..ولی خون اشام نبودن..!
A Friend is nothing but a known enemy
موضوعها: 22
سپاس ها 11471
سپاس شده 6993 بار در 2945 ارسال
بابا خون اشام وجود داره همین مگس خودمون از خون من و تو تغذیه میکنه دیگه
موضوعها: 0
سپاس ها 2
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
من که میگم وجود نداره چون خلاف قانون طبیعت هستش کسی که جاودانه هست،به سختی کشته میشه،میتونه با کنترل ذهن هر کاری بکنه،زخم هاش به سرعت خوب میشه و قدرت خیلی زیادی داره و.........
اگه همچین چیزهایی وجود داشته باشه به نظر شما باید از کجا تحقیق رو شروع کنیم؟ از آدمای پولدار همه ما میدونیم که پولدار بودن آرزوی همه هستش یا از بازیگرا یا خواننده ها یا ورزشکارا یا کارگردان ها یا نویسنده ها یا.......
چون اگه وجود داشته باشن و بتونن کنترل ذهن رو انجام بدن پس میتونن تمامه آرزوهای خودشون رو انجام بدن و به هر چی که در بچگی آرزوشو دارن برسن.درسته؟
و به نظر من اینها همشون ساخته ذهن پریشان نویسنده و کارگردان هستن. دقت کردین که چرا تو اکثر فیلم های ترسناک شخصیت ترسناک اون فیلم نمیمیره مثل (فیلم مرگ در خیابان الم) تازه این یک نمونشه خیلی فیلم های دیگه مثل این ها هستن به خاطر این کارگردان یا نویسنده اجازه مرگ اون ها رو در فیلم نمیدن چون اگه اون شخصیت ترسناک بمیره مخاطب هم اون رو فراموش میکنه ولی وقتی نمیمیره مخاطب ذهنش مشغول میشه حالا به این فکر کنین که یک بچه 10 یا11 ساله کنجکاو این فیلم رو ببینه تا مدت ها اون شخصیت ترسناک در فکر اون هست. به نظر من همش ترفندهای سینمای هالییود یا هر جای دیگه هست برای جذب مخاطب!!!!!!!!!!!
موضوعها: 45
سپاس ها 544
سپاس شده 1502 بار در 337 ارسال
به نظر من فقط يه افسانست.اينجور خرافات هارو باور نكنيد.راستي ميشه ازتون خواهش كنم از خون آشامها، جنها، روح ها و ... عكس نزاريد؟شايد بعضيا سنشون كم باشه و بترسن.ممنون