05-09-2013، 11:19
نمی دونم شاید خیلی کم
|
شما به عنوان یک نوجوان در زندگیتون چه مقدار ازادی دارید؟! |
||||||||||||||||||||||||||
05-09-2013، 11:19
نمی دونم شاید خیلی کم
05-09-2013، 11:44
من تقریبا دختر آزادی هستم
05-09-2013، 11:52
من به دالایل داشتن دو تا برادر دن لق و یه خاهر وفادار تقریبا نمیتونم هر گوهی که دلو می خواد بخورم مثلا نمی تونم بیشتر از 25 تا دوست دختر داشته باشم آلان برادرم پیشم نشسته مخواد پیش مامانم بگه ولی من انقدر تندم که الان ای رو میبندم مامانم دیگه نمی فهمه :cool:
05-09-2013، 12:38
شاید خیلی کم
خدا یا از گناهانم بگذر همانگونه که از ارزوهایم گذشتی خدایا تو را چه کسی در اغوش میگیرد که این چنین ارامی دنیا اگه مرد بود اسم دخترونه رو خودش نمیگذاشت
05-09-2013، 13:00
در مورد چک کردن موبایل: برای من وجود نداره.
در مورد لباس: کلا یا تیشرت میپوشم یا پیراهن دیگه کلا تو ایران در مور پسرا این معنی نداره. در مورد دوستی با جنس مخالف: تاحالا که نداشتم کلا هیچ تجربه ی جدی ای در این زمینه موجود نیست و واکنش مادرمو نسبت بهش نمیدونم. در مورد بیرون رفتن کلا تو تهران من دورترین جایی که هر روز میرم دبیرستانه که خیلی دوره. تا به حال نیازی نداشتم جای خیلی دورتر برم.
05-09-2013، 13:10
از اونجایی که آزادی بیش از حد ممکنه به یک نوجوان آسیب برسونه، من خودم محدودیت هایی که خانواده ام واسم تعیین کردن رو دارم مثل: نداشتن دوست های ناباب، مدل مو و...در ضمن حرفای فرید_رومل رو کاملا تایید میکنم و با نظرش موافق هستم.
05-09-2013، 16:18
کسی به اندازه ی من آزاد نیست..
چادر نقاب دار کفش مشکی طبی.. مانتو دنباله دار روسری سه متری دستکش.. ساق شلوار با دمپای 10000متر ..شوخی کردم خدایی من آزادم..
05-09-2013، 16:23
بسته به موقعیت دارد
گاهی اوقات ازادم گاهی اوقات بیش از حد ازادی دارم ! گاهی اوقات کم تر ازادی دارم اما برایند 3 جمله بالا میشه : 90% ازادم !
05-09-2013، 16:43
من میتونم بگم ک ی دختر کاملا آزادم.برای مثال:
1)من هر جوری ک بخوام میتونم لباس بپوشم ولی خودم از آزادیی ک دارم درست استفاده میکنم و مناسب لباس میپوشم. 2)تنهایی یا با دوستام زیاد بیرون میرم ولی از اعتماد خانوادم سواستفاده نمیکنم و بهشون دروغ نمیگم. 3)میتونم مهمونی مختلط برم در صورتی ک پدر و مادرم بشناسنشون. و........... ب نظر من این روش تربیتی خیلی خوبه چون اگر نوجوانان محدود بشن حریص تر میشن.
05-09-2013، 16:54
نه ازاد نیستم
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
ازدواج نکنید اگر این نشانه ها را دارید |