26-08-2013، 19:32
لطف کن این این تایپک رو ببندچون حوسلهی کل کل ندارم
![Dodgy Dodgy](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/dodgy.gif)
|
خاطراتی از شهدای نسل سومی |
||||||||||||||
26-08-2013، 19:32
لطف کن این این تایپک رو ببندچون حوسلهی کل کل ندارم
![]()
مامانی میگه :
همه روزه میرفتم در جوار محمــــــتد جان زیارت عاشورا میخوندم. یه روز نرفتم . رفت به خواب دوستم و گفت : دیروز تا اذان منتظر مامانم بودم ، نیومد ، من رفتـــــــــــم ![]() محمد برای پایان دوره آمده بود مرخصی برایم تعریف کرد یک روز بهمون گفتن آماده باشین قراره از تهران بازرس بیاد همین که شنیدم گفتم صد در صد بیاید به محاسن من گیر میدهد چون ارتش مخالفت میکرد و من هم با اون روحیه بسیجی ام چفیه به گردن داشتم همه سرباز ها ردیف بودیم وقتی بازرس اومد از دور زل زد به من گفتم حتما الان از من ایراد میگیرد وقتی که جلو آمد به من گفت بچه کجا هستی گفتم گیلان خطاب به فرماندمون گفت این جوان شهید آینده ماست مواظبش باشید محمد تعریف میکرد و میخندید و از گفتنش لذت میبرد اری چندی نگذشت که محمد به خیل شهدا پیوست پدر شهید ![]()
28-08-2013، 14:46
اگه میشه از شهید حجت الله رحیمی هم بذارید ممنون میشم
28-08-2013، 14:55
تو ام با این مطلبات
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
شهید مسلم احمدی پناه در آخرین ساعات باقیمانده از عمر دنیوی خود پیامکی را با عنوان(تا شهادت راهی نیست) برای همسرش ارسال می کند. این شهید از شهدای یگان ویژه صابرین سپاه پاسداران است که در درگیری با گروهک تروریستی پژاک به شهادت رسیدند.
![]() حاج آقا حمید مقدسی میگفت... حجت جلو کاروانا حرکت میکرد میکروفن رو میگرفت دستش ومیگفت هرکی دوستداره برا امام زمانش تیکه تیکه بشه صلوات بفرسته.... میگفت تیکه زبونش همین بود وبلند صلوات میفرستاد... روحت شاد برادرم... شادی روحش.... ![]()
28-08-2013، 16:21
اقا مگه ازتون خواهش نکردم دیگه شورشو درنیار تا جوش نیاوردم
![]() ![]() ![]()
شهدای نسل سوم یعنی کدوم ها ؟
![]() مثلا شهیدان نیروی انتظامی که در مرز های کشته می شود ؟ البته هر کسی به خاطر وطن کشته می شود یک قهرمان است اگه حس وطن گرایی رو سرکوب کنیم می شویم مثل افغانستان که هرکی به هرکی است
28-08-2013، 16:32
شهدای نسل سومی شهدایی هستن که سنشون به زمان جنگ نمی خوره خیلی جوونن و شهید می شن شهدای جوون نیرو انتظامی هم جزوشون هستن
28-08-2013، 16:34
ااااااایییییی بابا چیکارتون دارم تقصیرتون نیست از بعضی چیزا خبر ندارید
![]() ![]()
28-08-2013، 16:35
(28-08-2013، 14:55)M.H2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب شما اینجا نیا و این مطالب رو نخون به زور که نگفتم حتما این مطالب رو بخوان ![]() | ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|