25-07-2013، 1:18
khonde bodam vali dobare khondam damet garm
laddy gaga to khobi,ma hame badim doro vare ma pesara naya
|
پسر یعنی چی؟؟؟؟؟ |
|||||||||||||||||||||||
25-07-2013، 1:18
khonde bodam vali dobare khondam damet garm
25-07-2013، 2:03
(25-07-2013، 0:33)parsa2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم تو مشکلاته مارو نمیفهمی...
25-07-2013، 2:13
پسر باید پسر باشد پسری ک پسر نباشد پسر نیست جاستین بیبره |: چ ربطی داشت
میدونی دختر بودن یعنی چی؟
یعنی پاشو چایی بیار یعنی تو خیابون چیکار میکردی یعنی این موقع به کی اس ام اس میدی یعنی همش و همش نصیحت برایدور موندن از شما یعنی اینکارو نکن اونو بکن یعنی رانندگی خطرناکه یعنی خارج نرو اگه میری باید با پدر یا شوهرت بری یعنی اختیار نداشتن یعنی گیر دادن بازم بگم؟؟؟
25-07-2013، 2:29
من همیشه ارزوم بوده که پسر باشم چون خلی کارا هست که پسرا میتونن انجام بدن ولی دخترا نمیتونن اما وقتی نشستم فکر کردم اینطوری نبود پسر بودن مسئولیت داره
26-07-2013، 1:18
(25-07-2013، 2:22)armitis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصلا هم اینطور نیست اگرم هست خیلی کمه .... درضمن وظیفه ی ی دختره وقتی باباش یا داداشش یا هرکسی بهش میگه پاشو چایی بیار بگه چــشـــم پاشه بره چایی بیاره بله زیادم نباید تو خیابون بمونه تا وقتی کاری داره یا جایی میخواد بره مشکلی نداره ولی اگه واس الافی بخواد بگرده تو خیابون نخیر نباید باشه... وظیفه ی هر پدرو مادریه ک بچه هاشونو کنترل کنن مخصوصا دخترارو ، همینجوریشم خیلی پیش رفتن دخترای امروزی دیگه انقد سخت گیریم نباشه دیگه واویلا... اگرم نصیحت میکنن برای خودمونه... به هر کسی نمیگن خطر ناکه وقتی کسی از رانندگی ترس داره از نظر من راننده نشه بهتره چون با ترس نمیتونه درست رانندگی کنه درضمن رانندگیه همه ی دخترا هم خوب نیست وقتی یچیزی میگن لابد میدونن. وقتی اینو میگن جنبه ی دختره رو هم در نظر میگیرن وقتی بش میگن بدون پدر یا شوهر حق نداری بری لابد دختره جنبه تنها رفتنو نداره درضمن دلیلی نداره دختر شوهر دار تنها بره خارج. اتفاقا اختیار خیلی چیزارو میتونن داشته باشن اگرم ندارن از بی لیاقتی خودشونه. بازم بگو جواب دارم.
26-07-2013، 12:10
(26-07-2013، 1:18)maha. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اییییییییییییییییییییییییینا خییییییییییلی سخت . اینایی که ما داریم وظیفست یعععععععععععنی کااااااااااااااار سختتتتتتت مسئولیت
26-07-2013، 12:14
راحتی پسر بودن اینه 5 دقیقه میری همون نه 50 دقیقه
یهنی وقتی میگی 1 دقیقه دیگه حاظرم یعنی حاضری نه یه ساعت دیگه نیاز نداری پا اینه ماتیک بزنی سلامتی همه پسرا
28-07-2013، 23:11
ببخشیدا داداش الان واس چی نوشته منو زدی رو پاسخ ؟؟؟؟؟؟ من طرف صحبتم با اون دختره بودا.....
28-07-2013، 23:22
(28-07-2013، 23:11)maha. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. EX اجتب شد | |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|