24-07-2013، 17:31
برای سن توangry birdخوبه
|
میشه یه بازی بهم معرفی کنید |
||
24-07-2013، 17:31
برای سن توangry birdخوبه
دوست عزیز اگه علاقمند به بازی های مسابقه ای و ماشین سواری هستی به لینک زیر برو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بازی مسابقه ای بازی های متنوع و خوبی داره امیدوارم مفید باشهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست عزیز اگه علاقمند به بازی های مسابقه ای و ماشین سواری هستی به لینک زیر برو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بازی مسابقه ای بازی های متنوع و خوبی داره امیدوارم مفید باشهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [url=http://www.gamepress.ir/online-racing-games]
17-08-2013، 13:30
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-08-2013، 13:30، توسط M.barselona.)
به نظرمن gtaخوبه
به نظرمن gtaخوبه
17-08-2013، 13:32
اره gta5
30-08-2013، 13:44
جنگ های صلیبی
31-08-2013، 17:34
ای جی ای هم خوبه
31-08-2013، 17:58
نمیدونم
02-09-2013، 21:31
کامپیوتر من خراب تره
رم 215!! کارت گرافیک 64!! این بازی ها روش کار میکنه sonic (پیش تر نسخه هاش) GTA 5 یا همون San anderias ( که حالا درست نوشتنش رو بلد نیستم گیر ندین لطفا) همسایه جهنمی (کل نسخه هاش) مردعنکبوتی 2 crash (بیش تر نسخه هاش) igi 2 ( البته من رفتم کمی گرافیکش رو کم کردم) angry birds ( کل نسخه هاش) Sims ( بیشتر نسخه هاش) pes 2012 (البته کمی گرافیکش رو کم کردم) این ها رو بعضی هاشون رو قبلا خریدم و نمیدونم الان هم همون گرافیک رو داره یا نداره و این لیست بازی هایی هست که به کامپیوتر ما میخوره حالا 100% همشون به کامپیوتر تو هم می خورن امید وارم خوش باشی و از این بازی ها خوشت بیاد
02-09-2013، 21:42
بببین فورد رایسینگ با این که قدیمیه ولی خیلی قشنگه
04-09-2013، 15:20
driver
| ||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|