موضوعها: 66
سپاس ها 5416
سپاس شده 6216 بار در 2030 ارسال
حالت من: هیچ کدام
انگور سیاه
به طور کلی فردی مودبی هستید به سرعت عصبانی می شوید ولی خیلی سریع به حال اولیه باز می گردید از زیبایی در هر نوع ان لذت می برید فرد محبوبی هستید شما سرشت خونگرم و سخاوتمند دارید. میل زیادی برای زندگی در شما موج می زند و از انجام هر کاری که می کنید لذت می برید شریک زندگی تان باید در هیجانات شما سهیم شود و از پیشنهاداتتان لذت ببرید.
موضوعها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 7 بار در 4 ارسال
مال من گیلاس بود ولی یه چیزش اشتباه بود
موضوعها: 2
سپاس ها 1
سپاس شده 106 بار در 49 ارسال
آره من واقعا انگور سياهم ههههههه
شاید! شعر همین است که من عاشق تو باشم و تو! با هر که می خواهي
موضوعها: 32
سپاس ها 498
سپاس شده 1467 بار در 184 ارسال
انگور سیاه
به طور کلی فردی مودبی هستید به سرعت عصبانی می شوید ولی خیلی سریع به حال اولیه باز می گردید از زیبایی در هر نوع ان لذت می برید فرد محبوبی هستید شما سرشت خونگرم و سخاوتمند دارید. میل زیادی برای زندگی در شما موج می زند و از انجام هر کاری که می کنید لذت می برید شریک زندگی تان باید در هیجانات شما سهیم شود و از پیشنهاداتتان لذت ببرید.
هلو
رفتار دوستانه ای دارید رک گو و پر حرف هستید که به جذابیت شما می افزاید رفتار ناشایست دیگران را خیلی سریع می بخشید و فراموش می کنید برای رفاقت ارزش زیادی قائلید و رگه هایی از استقلال طلبی و بلند پروازی در شخصیت شما دیده می شود که باعث شده شخصی زرنگ و فعال جلوه کنید کمال طلب احساساتی صادق و با وفا هستید. بر هر حال دوست ندارید همه امیال خود را در مقابل دیگران نشان دهید.
واقعا درست انگار خصوصیات منو این جا جمع کردن....
اگردیدی جوانی بردرختی تکیه کرده بدان عاشق شده وگریه کرده.
شوهر داروئی است که تمام دردهای دختران را علاج می کند .( مولیر )
کوروش کبیر:برای فهمیدن این که ثروتت چه قدر است،لازم نیست پولهایت را بشماری فقط کافی است چند قطره اشک برگونه ات بریزی آن وقت کسانی که اشک هایت را پاک کردند،آن ها ثروت واقعی تو هستند.
شاد بودن تنها انتقامی است که می توان از زندگی گرفت.(چگوارا)