(29-02-2020، 12:04)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-02-2020، 12:00)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همینجوری هم خوبه
(29-02-2020، 11:58)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-02-2020، 11:56)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس چی
(29-02-2020، 11:48)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه کامل
ولی بعضی از قسمتاشو دیدم
چون به زبان اصلی نگاه میکنم باید همه ی کلمه ها و گرامر هاشو در بیارم طول می کشه
چون فوق لعاده پر کاربرده کلمه هاش
چطور مشکلی هست
میشینی گرامر سریالو درمیاری
اگه الکی نگاه کنم فایده ای نداره
معلم های زبانم تاکید میکنن که حتما همه چیشو در بیار
اون سریالو ساختن تو بخندی باهاش ازش لذت ببری نه اینکه باهاش گرامر یاد بگیری :| گرامر میخای برو کتاب بخون این سریال پر اسلنگه چطور میخای ازش گرامر یاد بگیری :/ مثلا جویی میگه how you doin تو میری ساختارشو درمیاری
این چه روشیه اخه
گرامر در آوردن که یکمی ضایس ولی چون مکالمشون آسونه راحت میشه فهمید
همین که گوش آدم عادت کنه خیلی خوبه
هر کس یه روشی داره
(29-02-2020، 12:06)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-02-2020، 12:03)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-02-2020، 12:00)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یعنی تو از معلمی که نمره مدرکش شده از ۱۰ ،۹ بیشتر میدونی
(29-02-2020، 11:58)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-02-2020، 11:56)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس چی
میشینی گرامر سریالو درمیاری
اگه الکی نگاه کنم فایده ای نداره
معلم های زبانم تاکید میکنن که حتما همه چیشو در بیار
اون سریالو ساختن تو بخندی باهاش ازش لذت ببری نه اینکه باهاش گرامر یاد بگیری :| گرامر میخای برو کتاب بخون این سریال پر اسلنگه چطور میخای ازش گرامر یاد بگیری :/ مثلا جویی میگه how you doin تو میری ساختارشو درمیاری
این چه روشیه اخه
اگه تو فکر میکنی بدرد نمیخوره مشکل خودته
من ازش نتیجه گرفتم
بهتره تو اینجا بحث نکنیم
هر کی عقاید خودشو داره
وقتی معیارت نمره ی مدرکه من دیگه بحثی ندارم..
من حتما یه چیزی تو معلمم دیدم که به حرفش گوش دادم
در ضمن مهم اینه من نتیجه گرفتم