امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روزه داری و خواص جالب آن

هه این واقعا مزخرفه ینی شما میگی اینکه چشم و دل پاک باشی کافیه پس چرا خدا برای روزه نگرفتن گناه و کفاره قرار داده؟
رنگ خاموشـے در طرح لب است
بانگـے از دور مرا می خواند
لیک پاهایم در قیر شب است
رخنه اے نیست در این تاریکـے
در و دیوار به هم پیوسته
سایه اے لغزد اگر روی زمین
نقش وهمـــے است ز بندے رسته
نفس آدم ها
سر بسر افسرده است
سہـراب سپهـرے
پاسخ
آگهی
(08-06-2016، 11:23)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه این واقعا مزخرفه ینی شما میگی اینکه چشم و دل پاک باشی کافیه پس چرا خدا برای روزه نگرفتن گناه و کفاره قرار داده؟

نخوردن در کنار اینها :|

یکم مطالعه داشته باشین هم خوبه :| خسته شدم
پاسخ
 سپاس شده توسط لرد سفید ، DAZZLING BOY ، ρυяρℓє_ѕку
(07-06-2016، 21:51)لرد سفید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینها رو کدوم متخصصی قبول میکنه????
یکی از اثر های مخربش رو کلیه ها برای کم ابی هست
شرط روزه خلوص نیته . من کسی رو می شناسم که هرگز روزه اش را ترک نکرده اما کوچکترین فایده ای برایش نداشت . توی مغازه اش گران فروشی می کنه ... افسوس ...

اما این تقصیر روزه نیست . تقصیر ماست که نمی دونم چطوری و چرا روزه می گیریم

ما ربات نیستیم که دستور به ما داده شه روزه بگیر ما هم بگیریم . اگر خدا می خواست این را مثل غریزه در ما قرار می داد که روزه بگیریم ما هم مثل نفس کشیدن و خوردن روزه هم می گرفتیم همه . اما ما انسان هستیم . و خدا به ما اختیار داده . ما قلب و روح داریم . روزه بیشتر برای قلب و روح است اما چون ما در این دنیا جسم داریم این جسم رابط ما هست .

اما خدای مهربون هیچ سختی برای ما قرار نداده . ولی کسی که به دلیل بیماریش یا ضعف بدنیش نمیتونه روزه بگیرهخب اجباری نیست اما عوضش به دیگران کمک می کنه  در مورد آسیب رسوندن  روزه به کلیه هم در صورتیکه مشکل کلیوی نداشته باشید و درهنگام سحر و افطار مایعات کافی بنوشید(6-8لیوان)روزه به کلیه ها آسیبی نمی رسونه=))
روزه داری و خواص جالب آن 2
پاسخ
 سپاس شده توسط لرد سفید ، ρυяρℓє_ѕку ، Medusa
قابلیت ذخیره ی اب فقط در شتر موجود هست و چند جاندار دیگر

بله اگه شما مشکل کلیه نداشته باشی هم بهش مبتلا میشی
I am on the highway to hell
جدیدا قوه ی تخیلم از بین رفته
هدفم رو گم کردم
دوست دارم به دیگران کمک کنم
دوست دارم کشاورز بشم
نمیدونم چم شده دعا کنید
پاسخ
(19-06-2016، 8:35)لرد سفید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قابلیت ذخیره ی اب فقط در شتر موجود هست و چند جاندار دیگر

بله اگه شما مشکل کلیه نداشته باشی هم بهش مبتلا میشی

چه ربطی داره آخه:|

در طول یک شبانه روز  شش تا هشت لیوان اب برای بدن لازمه دیگه ساعتشو که کسی 

مشخص نکرده=)

این حرف شما واسه کسیه که دم اذان صبح خودشو میترکونه تا تشنه نشه:|

آقای لرد سفید!باور کنید دین خیلی آسونه خدا که بد بندشو نمی خواد این که منی به

به خاطر روزه آسیبی به کلیم برسه از کوتاهی خودمه وگرنه با تغذیه ی درست از افطار تا 

سحر روزه هیچ آسیبی به بدن نمی رسونه،الان تو فضای مجازی پر شده از مضرات روزه خیلیا هم بدون تحقیق و حتی کمی فکر اونو باور می کنن یه پیامی خوندم درباره آسیب و مرگ سلول های مغزی به‌خاطر روزه درحالی که

مدت زمان لازم برای تخلیه منابع گلیکوژن کبد؛ 16 ساعت است(مراجعه شود به کتاب مرجع جراحی شوارتز چاپ آخر 2010 فصل یک). و مدت زمان روزه داری بسیار به ندرت از این زمان بیشتر خواهد بود. حتی بعد از این زمان هم به راحتی بدن به سراغ چربی ها نمی رود؛ بلکه اول به سمت پروتئین های می رود (اگر به سمت چربی ها می رفت شاید حتی بهتر بود). مراجعه شود به همان.
پس فرض این ادعا اساسا اشتباهه

یا اینکه روزه باعث زخم معده میشه و و و و....!!
پاسخ
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، Medusa
1_من نگفتم گلیکوژن بدن گفتم اب
2_شما اگه بخوای 4لیوان اب صبح و 4لیوان اب شب بخوری حدودا میشه سحر یک لیتر اب و افطار یک لیتر اب
2_بدن شما اب ذخیره نمیکنه هرچی اب نیاز داشته جمع اوری و هرچی نیاز نداره دفع میکنه شما دم سحر یک لیتر اب بخور بعد چند وقت دفع میشود و مثل غذا نیاز به گوارش نداره
یه چیز باحال میدونستید پشت معده یک لوله هست که اب دیگه تو معده نمیره البته در ادم های چاغ کمی مشکل دارن که میره تو معده
3_منم میدونم اسلام دین اسان هست و شما ها دارید سختش میکنید
هدفم رو گم کردم
دوست دارم کشاورز بشم
نمیدونم چم شده دعا کنید
پاسخ
(19-06-2016، 17:27)لرد سفید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2_شما اگه بخوای 4لیوان اب صبح و 4لیوان اب شب بخوری حدودا میشه سحر یک لیتر اب و افطار یک لیتر اب
2_بدن شما اب ذخیره نمیکنه هرچی اب نیاز داشته جمع اوری و هرچی نیاز نداره دفع میکنه شما دم سحر یک لیتر اب بخور بعد چند وقت دفع میشود و مثل غذا نیاز به گوارش نداره
یه چیز باحال میدونستید پشت معده یک لوله هست که اب دیگه تو معده نمیره البته در ادم های چاغ کمی مشکل دارن که میره تو معده

من فقط میدونم خدا اگه چیزیو گفته حتما یه حکمتی داره،ما که هر آخوندی که دیدیم کم تر از هفتاد هشتاد سال عمر نکرده:|
نمیدونم پس اگه ضررم داره رو اونا نداره._.
!!!
پاسخ
 سپاس شده توسط Medusa ، ρυяρℓє_ѕку
بله صحیح میفرمایید هرچیزی که خداوند میفرماید با حکمته اما دلیل نمیشه ما هم صرف اینکه خداوند گفته بپذیریم چون خودش در پایان تعداد زیادی از آیات توصیه به تعقل کردن رو آورده و درک بعضی موضوعات رو تنها توسط خردمندان و کسانی که تعقل میکنند دانسته، در سیره ائمه نیز تفکر پیرامون موضوعات مختلف جایگاه ویژه ای داشته...پس تنها پذیرش صرف صحیح نیست..!!!
حرفتون جالب نیست!!! یعنی کسانی که زود میمیرند به دستورات خدا عمل نمیکنند؟؟ یا کسانی که عمر طولانی دارند حتما قدیس هستند؟؟؟
برای عمر زیاد آخوندها میشه دلایل زیاد دیگه ای هم آورد:-)) پس واردش نشیم؛-)
پاسخ
(29-06-2016، 1:26)oprah vinfrey نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله صحیح میفرمایید هرچیزی که خداوند میفرماید با حکمته اما دلیل نمیشه ما هم صرف اینکه خداوند گفته بپذیریم چون خودش در پایان تعداد زیادی از آیات توصیه به تعقل کردن رو آورده  و درک بعضی موضوعات رو تنها توسط خردمندان و کسانی که تعقل میکنند دانسته، در سیره ائمه نیز تفکر پیرامون موضوعات مختلف جایگاه ویژه ای داشته...پس تنها پذیرش صرف صحیح نیست..!!!
حرفتون جالب نیست!!! یعنی کسانی که زود میمیرند به دستورات خدا عمل نمیکنند؟؟ یا کسانی که عمر طولانی دارند حتما قدیس هستند؟؟؟
برای عمر زیاد آخوندها میشه دلایل زیاد دیگه ای هم آورد:-)) پس واردش نشیم؛-)

بله حرفتون درسته ولی پیشنهاد می کنم ارسالای قبلیه منو در این بحث بخونید من دلیل روزرو  یه دفه گفتم.

این بحث مربوط به خواص و ضرر روزس نه قداست افراد چون پاکی دل آدما به هیچ وجه ربطی به شغلشو مقامشون نداره.
من از پاکی و قداست روحانیون حرفی نزدم،زدم؟=)
اما توقع نداشته باشید حکمت دستورات خدا رو کامل بفهمید چون از درکمون خارجه
من دکتر نیستم که تشخیص بدم روزه برای کلیه ضرر داره یا نه
وقتب متخصص کلیه میگه اگه از افطار تا سحر اب کافی به بدن برسه برای کلیه ضرر نداره فکر نکنم تحقیق بیشتر من به دردی بخوره
پاسخ
 سپاس شده توسط Medusa
(28-06-2016، 15:14)خخخخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2016، 17:27)لرد سفید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط میدونم خدا اگه چیزیو گفته حتما یه حکمتی داره،ما که هر آخوندی که دیدیم کم تر از هفتاد هشتاد سال عمر نکرده:|
نمیدونم پس اگه ضررم داره رو اونا نداره._.
!!!
اخوند هد کاری نمیکنن که عمرشون زیاده
میشینن تو خونه یا قران میخونن یا رو منبر حرف میزنن و هیچ فعالیت فیزیکی هم ندارند میخورن و میخوابن
دیدی پوست اخوندا اکثرا سفید هست و ما میکیم نورانی هست به خاطر اینه که خیلی کم میرن زیر افتاب
پدر بنده هم اخوند بود و نه ماه پیش بر اثر سکته ی قلبی مغزی در 49 سالگی مرد (به جز اون کار کار های دیگری هم میکرد)
پس خواهشا ..... نگید

چند چیز
انسان به خاطر وجود عقلش از بهشت رانده شد پس خیلی احمقانه هست که مایی که بهشت را برای عقلمان دادی این ان رازیر پا گذاشته و بگیم حکمت خدا اهست . همچنینی خدا وند خودش میگه اندازه یفهمتون ازتون میخوام خوب فهم ما در ان بر هه زمانی انقدر بوده و ایرادی بر ما وارد نیست.
متخصص ها هم همیشه بی طرف نیستند و در مورد این حد اقل باید جواب چند نفر باشد .
هدفم رو گم کردم
دوست دارم کشاورز بشم
نمیدونم چم شده دعا کنید
پاسخ
 سپاس شده توسط oprah vinfrey

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چرا نماز و روزه در سن ۹ سالگی بر دختران واجب می شود اما بر پسران در ۱۵ سالگی؟
  آیا روزه بر صاحبان مشاغل سخت و طاقت فرسا واجب است؟
  تزریق آمپول و سرم درحال روزه اشکالی دارد؟
  حکم روزه بچه ای که درماه رمضان بالغ شده است چگونه است؟
  آیا رفتن به دندان پزشکی در حال روزه جایز است؟
  آیا روزه ی کسی که قصد انجام یکی از مبطلات را داشته، صحیح است؟
  برده داری در قرآن و اسلام
  روزه در عید غدیر چه ثوابی دارد؟
  انگشتر مخصوص موکل دار با خواص و فوائد فراوان
  خواص و فواید انگشتر عین , +تصویر انگشتر عین علی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان