26-12-2012، 17:07
کاش یکی بود
.
.
.
.
که فقط با یکی بود!!!!
.
.
.
.
که فقط با یکی بود!!!!
|
تورا دوست دارم،تاوانش هرچه هست..بذار باشد..• |
|||||||||||||||||||||||||||||
26-12-2012، 17:07
کاش یکی بود
. . . . که فقط با یکی بود!!!!
27-12-2012، 10:14
دوره ای شده که حاضرم جای *پت * باشم !!
اما یه دوست واقعی مثل *مت * داشته باشم!!
27-12-2012، 10:20
این روزهــــایم به تظاهر می گذرد...
تظاهر به بی تفاوتی، تظاهر به بی خیـــــالی، به شادی، به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست... اما . . . چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش"
27-12-2012، 10:27
موندن
صبر کردن برای کسی که دیگه نمی دونی هست ... نیست ... کار بزرگیه . . . !
27-12-2012، 10:43
عازم یک سفــــــــــــــرم
سفری دور به جایی نزدیـــــــــــــک سفری از خود من به خــــــــــــــــــــــــــــودم مدتی است نگاهم به تماشای خداســـــــــــــــــــــت و امیـــــــــــــــــدم به خداوندی اوســــــــــــــــــــــــــــت…!!!
27-12-2012، 10:49
کشیدنِ انگشتــان کشیـــده تو روی گــونـــه هــای من
لــــذتی انـــکار ناپـــذیر است من دنبـــال بهــانـــه می گــــردم تـــا آسوده دستـــان شفـــابـــخش تو را در دست بگیــــرم . . .
27-12-2012، 11:26
تنهايي را دوست دارم زيرا بي وفا نيست ...
تنهايي را دوست دارم زيرا عشق دروغي در آن نيست ... تنهايي را دوست دارم زيرا تجربه کردم ... تنهايي را دوست دارم زيرا خداوند هم تنهاست ... تنهايي را دوست دارم زيرا.... در کلبه تنهايي هايم در انتظار خواهم گريست و انتظار کشيدنم را پنهان خواهم کرد...
27-12-2012، 12:01
عشـــق تو
شـــوخی زیبــایی بود که خدا با مــن کرد…! زیبــا بود امــا شــوخی بود….!!
27-12-2012، 17:35
لعنت به بعضی آهنگا ..
بعضی خیابونا .. بعضی حرفا .. لعنتیا آدمو میبرن به روزایی که واسه از یاد بردنشون ویرون شدی !
28-12-2012، 13:20
گریون چشمام..تاریکه دنیام
کاش میدونستی ازوقتی که رفتی...چقدرتنهام!! تنگه نفسهام...دلواپس فردام...ازته دل داد میزنم... جزتو هیشکی رو نمیخوام!! اگه میبینی که تاریک و سردم...بذار پای رسواییم پاگذاشتم روی غرورم..ای وای ازتنهایی رفتی شدم بی کس و تنها.. زندونیم میون غمها...ای وای از تقدیر و دنیا.. من توی دنیای خودم..برات یه دنیا کشیدم.. ازهمه ی آرزوهام به سادگی دل بریدم دلم شده دیوونه...ببین دلی که خونه داره فقط از تو میخونه...
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|