امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 «

(05-08-2015، 14:35)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دماغ سوخته فرید cof

متن رو چرا این جوری می کنی؟
همون جوری که ساده هست بذار. فونت های مورد نظر هم بولد کن لطفا
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، # αпGεʟ ، an idiot
آگهی
(05-08-2015، 14:37)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 14:35)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دماغ سوخته فرید cof

رُزییییییییییییییییییی !
تازههههه یادم اومد کی هسیییییییییییی !!
چ عجب -_-

(05-08-2015، 14:38)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دماغ سوخته فرید cof

متن رو چرا این جوری می کنی؟
همون جوری که ساده هست بذار. فونت های مورد نظر هم بولد کن لطفا

چجوری میکنم ؟ :| ساده س ک
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، an idiot
حالا بدرود همگی 
» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 « 2
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
(05-08-2015، 14:38)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 14:37)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دماغ سوخته فرید cof

رُزییییییییییییییییییی !
چ عجب -_-

Dodgy
ماچَم کن !
بی ذوق !
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط Mason ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Aiden Pearce ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
FᗩR!Mᗩ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
pink devil ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ιяяesιsтιвLe] ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ᴇNᴏʀᴛᴏ

هـآی بکس ^__^
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Mason ، FARID.SHOMPET ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
صنم باز اون مرتیکه ؟؟؟بذار دستم بهش برسه، خودم خفش میکنم:97:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
راسی !
فریـد پیری !
من پـ.خ ندادم بت !@_@
آخریشو ج دادی تموم شد ! -___________-
چرا گوشیتو شبا خاموش میکنی؟؟
کلی تلاش کردم ز بزنم اذیتت کنم ..
خاموش بودی!
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
(05-08-2015، 14:39)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 14:38)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دماغ سوخته فرید cof

رُزییییییییییییییییییی !
چ عجب -_-

Dodgy
ماچَم کن !
بی ذوق !

من کلا آدم بی ذوقی هستم cof

بیا جلو ببینم cof
(05-08-2015، 14:39)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صنم  باز اون مرتیکه ؟؟؟بذار دستم بهش برسه، خودم خفش میکنم:97:

توکل کن به خودا همچه درست میشه

خوب میشی ایشاالله

Big Grin

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
جن :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان