02-12-2012، 17:37
(01-12-2012، 19:11)Pachacuti Hirohito نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-11-2012، 19:00)آریوبرزن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وقتی این آذربایجانی هارو با این لباسهای سنتی ترکی میبینم یاد ترکای شمشیرکش غارت گر عثمانی میفتم.
من در بین رقص های محلی رقص کردی رو به آذربایجانی ترجیح میدم.رقص کردی نمایانگر فرهنگ اصیل آریایی هستش ولی رقص آذربایجانی نمایاینگر فرهنگ ترکهای متجاوز هستش.
امیدوارم به بازکننده ی تاپیک برنخوره.این نظر شخصی من بود
فرهنگ اصیل آریایی؟!!! دوست عزیز؛ رقص کوردی چه ربطی به فرهنگ آرین (البته اگه چنین فرهنگی واقعا وجود داشته باشد) داشت؟ مثلا میشود یک عنصر فرهنگی مشترک در رقص کوردی با جوامع آرین مثل بربرها یا وایکینگ ها مثال بزنید؟ واقعا آدم خجالة زده میشود وقتی اینطور به فرهنگ غنی قومی مثل کورد ها اهانة میکنید (و این جدای از توهین هایتان به تورک ها و رسوم آنهاست). اصلا فکر نمیکنم که حتی رقص کوردی را از نزدیک هم دیده باشید ولی با چنان اطمینانی اظهار نظر میکنید که گویی عمری فرهنگ شناس و تحلیل گر حرکات موزون بوده اید...
سلام دوست عزیز.
اولا یعنی چی رقص کردی چه ربطی به فرهنگ آریایی داره؟؟.کردها ماد هستن و از اقوام اصیل آریایی و رقص کردی هم یکی از نمودهای فرهنگ کردی هست پس جزئی از فرهنگ کهن آریایی حساب میبشه. .منظور من از فرهنگ آریایی فرهنگ محلی و بومی خودمون یعنی کشور ایران بود چه ربطی به وایکینگ ها داره اصلا.در ضمن از کی تا حالا بربرها آریایی محسوب میشن؟؟.بربرها شامل ترکها و مغولهای وحشی میشه نه آریایی ها.در ضمن جوامع آریایی فقط شامل وایکینگ ها نمیشه.جوامع آریایی علاوه بر ایران شامل ژرمن های قوی هیکل و رومی های متمدن هم میشه که همیشه بر جهان سروری میکردن و انسانهای پست تر از خودشون رو به بردگی میگرفتن.
در ضمن دوست عزیز من از طرف مادری کرد هستم و یه رگ کرمانشاهی دارم.رقص کردی رو هم تا حالا بارها از نزدیک دیدم.