موضوعها: 0
سپاس ها 11
سپاس شده 85 بار در 56 ارسال
حالت من: هیچ کدام
این خخخخیلی جالبه که پرسپولیس با فقط وفقط یه برد اینطوری جو میگیرتش وهرچی هم که تحت تاثیر این جوگیری باشه برملا میکنه باباآخه خداوکیلی چرا اینقدر ندید بدیدین؟!!!هان؟ینی خودتونم قبول دارین که اس اس تیم قوی ای هستش وتا حالا 24باررررررررررررر ازش باختید وبرای همینم وقتی میبرین تو سر کل دنیا میکوبین که برد دربی 79 با ما بود؟!انصافا اگه منطقی فکر کنین میفهمین که بیش ازحد ندیدبدیدوجوگیرررررر تشریف دارین. حالا حالا ها هم مونده که به افتخارات کسب ده ی ما برسین اصن خدائیش فقط تو ایرانه که تیم سوم آسیا و67جهان با تیم نا کجا آباد آسیاوجهان کر کری میخونه هیچ جای دیگه ی دنیا اینطوری نیس شما لنگی ها هم قپی و قمپز واقعی رو وقتی میتونید در کنید که 2بار قهرمان آسیا بشید ورتبتونو تو سطح حداقل آسیا یه کم ارتقا بدین و19 !!! تابرد رو به بیست وچهاررررررررررتا برسونین واز رده ی 7!!!!!!! جدول لااقل یه پله پیشرفت کنین که به نظر خودتونم اینا واستون خخخیلی زیاده! ونمیتونید هرگز بهش دست پیدا کنین من که تاحالا با هر لنگی جروبحث کردم هررررررررچی گفتم فقط گفته شیش تا زدیم!!!53سال قبل پدربزرگاتون زنده بودن؟!!! ماهم 4تا بازی شمارو پشششششششت سر هم سورراخ کردیم که بعیدمیدونم پرسپولیس بتونه از پسش بر بیاد بععععععله ما استقلالی ها خخیلی افتخارات داریم ونمیگیم پس انقدر جوش نزنید چون تیم تاج بیدی نیس که با این بادا بلرزه خخخخخخخخخخ فعلا باااااااایی راستی اگه لنگی خواست جوابمو بده لطفا هممممش منطقی باشه که خب بعیده!!!!!!!!
همیشه یا بهترینا « دخترن » یا دخترا بهترینن .....
موضوعها: 24
سپاس ها 1018
سپاس شده 1307 بار در 353 ارسال
حالت من: هیچ کدام
یا ايمه اطهار
یه مشت دختر اینجا جم شدن در مورد فوتبال حرف میزنن
جلل الخالق
فک کن دخترا فوتبال ببین
وای فرهاد مجیدی چه خوشتیپه
وای کفشای رحمتی چه خوشگله
وای موهای این بازیکن چرا این رنگیه
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ