امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

این مداحان را به عزاداری حسینی راه ندهید

(15-11-2014، 23:47)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-11-2014، 18:35)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-11-2014، 18:24)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چت روم کردن اینجا ممنوع

حرفای اشتباه زدن و وصل کردنشون ب مذهب درسته؟؟؟
حرفای من ریشش تو پست اوله.
من نمیخام اون دنیا یقمو بگیرن ک چرا ی چی خوندی ک بنظرت دروغ بود اما ساکت موندی.:cool::cool::cool::cool:Smile

اونطوری پست منو میبند

نگران نباشید
شیعیان امامم لذت ببرن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این مداحان را به عزاداری حسینی راه ندهید 2

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاسخ
آگهی
بله کاملا درسته
پاسخ
امام حسین سگ نمیخواد
سرباز میخواد
پاسخ
(15-11-2014، 23:12)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیرضا مسلم بن عقیل زمان رهبره
زمان امام حسین بهونه اوردن تو معصوم نیستی و از طرف امام نیستی و هزار بهانه
گفتن امام بیاد ما بیعت میکنیم
نه با تو
الانم همونه
با مسلم زمان دست ندی وعده سر خرمن بدی هون جریان امام حسین میشه

مسلم عقیل فامیل امام بود.خود امام فرستادش.نامه داشت از امام حسین (علیه السلام).همه میدونستن نماینده رسمیه امامه.
آقای خامنه ای هم اینطورین؟؟؟؟
از اون جملت خوشم نیومد.اولا مثالت خیلی غلط بود.دوما تو از عاقبت افراد خبر نداری.طلحه و زبیر یادت نره.
حرفات ازنظر من و عقلم مقبول نبودن.
تفاوت مثالات زیاد بودن.

(15-11-2014، 23:47)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-11-2014، 18:35)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-11-2014، 18:24)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چت روم کردن اینجا ممنوع

حرفای اشتباه زدن و وصل کردنشون ب مذهب درسته؟؟؟
حرفای من ریشش تو پست اوله.
من نمیخام اون دنیا یقمو بگیرن ک چرا ی چی خوندی ک بنظرت دروغ بود اما ساکت موندی.:cool::cool::cool::cool:Smile

اونطوری پست منو میبند

آبجی عزیز شما هشداراتو دادی.ممنون.
بعدشم پستایی ک مشکل دارن،بسته بشن بهتره.
کاش متوجه چیزی ک فرستادین،میشدین.من با کسی دشمنی ندارم.اما واقعیتو انکار نمیکنم.

آپدیت شد. ورژن10 (آذر 93):
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174411&page=8
پاسخ
چت روم کردن اینجا ممنوعععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععع​عععععععع2mo5
オコッテノセカイワイチバンキレイナデス .. 
پاسخ
(16-11-2014، 17:40)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چت روم کردن اینجا ممنوعععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععع​عععععععع2mo5

مطلب دروغ گفتن ممنوع نیس؟؟؟؟؟؟؟
همین مزخرفاتو کردین تو حلق مردم ک تا اسم اسلام جایی میاد،با ی عده بی سر و پا اسلامو خراب میکنن.این کار درستیه؟
آیت الله خامنه ای،آدم محترمیه.ب هیچوجه بش توهین نمیکنم.اما چرت نوشتی ازش.مشکل از مطلب اولیه ی خودته خانوم.AngryAngryAngryAngryAngryAngry

پاسخ
علیرضا من به احترام تو بحثو بردم پ خ
لطفا تو هم این جا چیزی ننویس
شیعیان امامم لذت ببرن

پاسخ
علیرضا خود مطلب که دروغ نیست
خود زننده تاپیک که این حرفو نزده قدیری ابیانه زده
ایشونم تدارکاتچی سیستم تشریف دارن ازش انتظار دیگه ای نمیره
اصل مطلبم چندروز پیش تو سایتای خبری اومد همه خوندن
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
پاسخ
(16-11-2014، 17:56)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیرضا من به احترام تو بحثو بردم پ خ
لطفا تو هم این جا چیزی ننویس

چرا احترام من؟چ ربطی داره آخه؟؟؟؟؟؟
اینجا ی مطلب اشتباه نوشته شده.چی چیو پ خ.موافق نیستم متاسفانه.

(16-11-2014، 17:59)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با تاپیک مشکل ندارم.مشکل من اینه:
نائب بر حقش رهبر معظم انقلاب.

پاسخ
(16-11-2014، 18:00)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 17:59)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با تاپیک مشکل ندارم.مشکل من اینه:
نائب بر حقش رهبر معظم انقلاب.
خب این حرفم تو این انجمن ممنوع نیست تا جایی که من میدونم Smile
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Smile پناهیان: مجلس عزاداری باعث نشاط می‌شود
  فرصت سحر رمضان را از دست ندهید
Star منبری‌ها و مداحان، مظلومیت ائمه‌ای که کمتر نام‌شان برده می‌شود را برطرف کنند
  آیا استفاده از آلات موسیقی مانند دف و چنگ در عزاداری ها صحیح است؟
  دلنوشته های حسینی
  فحاشی ضد انقلاب به شهاب حسینی به خاطر امام زمان(عج) +تصاویر
  مهدی موعود در آیینه عاشورای حسینی
  تاسوعا و عاشورای حسینی تسلیت باد-ویژه نامه تاسوعا و عاشورا
  [نقدی بر کتاب حماسه‌ی حسینی]
  شعار ندهید

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان