08-11-2014، 14:59
جالبه
خیلی جالبه
خیلی جالبه

|
«پو» خطری که این روزهادرکمین دختران و زنان جوان است +تصاویر |
|||||||||||
08-11-2014، 14:59
جالبه
خیلی جالبه ![]()
08-11-2014، 15:10
اییییییییییییییییییی...که من چقدر از این بازی بدم میاد.
08-11-2014، 18:25
(08-11-2014، 14:49)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منم میتونم اینجوری بگم:پو موجودی است که دیگران را ترغیب میکند تا ازش مراقبت کنند و مانند بچه ها بهش رسیدگی کنند.این بازی سنت پیامبر را که ازدواج و بچه داری است را تکثیر میکند و زوج های جوانی که با پو بازی میکنند را ترغیب به بچه دار شدن میکند میشود گفت این بازی را هماهنگ با شعاره امسال: فرزند بیشتر زندگیه بهتر ساخته اند.و برای همین این بازی یک بازیه کاملا اسلامی است و هرگونه نشره ان باعث میشود افراده بیشتری به این سنت مقدس روی بیاورند :|
08-11-2014، 18:36
آخه اصن این بازی خودش چقد میارزه که تُ نشستی براش تایپیک گذاشتی؟!
آخه خدا وکیلی ارزش داره؟ ![]() +پو هم هوادارای مخصوص خودشو داره :| ویه بازیه مثه بقیه بازیا،حتی برای افراد تنها بنظرم خیلیم خوبه! +وختی عقل باشه و شرایطش جور باشه خود فرد تشخیص میده که الان من وقتشه که مادر یا پدر بشم نه این که بشینم مثه 10ساله ها پو بازی کنم :| ولی اگه عقل نداشته باشه و بخواد بشینه پو بازی کنه در نهایت اجباری هم که مادر یا پدر بشه ،چون کودک درونش هنوز فعاله ، اصن مادر یا پدر خوبی نمیشه:|
08-11-2014، 22:26
چه خطر بزرگی
همش یه بازی سادس هر کی دلش بخواد انجام میده هر کی هم نخواد بازی نمیکنه
08-11-2014، 22:41
خخخخخخخخخخخ
09-11-2014، 1:23
واااااااای من دووس دارم ولی چون زیاد باش ور نمیرم در مرز فراموشیس
![]() ![]() ![]()
09-11-2014، 16:01
این بازیا کم کم تو روان شخص اثر میزاره به طوری که خودش متوجه نمیشه این تاپبک واسه اگاهیه افراده شما که به قول خودتون میدونید افرین باریکلا این واسه اوناییه که نمیدونن.درسته که این موجود کوچولو و دوست داشتنی در ظاهر هیچ خطری نداره ولی همین میتونه زندگی افراد و از این رو به اون رو کنه.افراد سلیقه های مختلفی دارند.شاید عده ای وجو داشته باشند که عاشق این بازی هستند و حتی بچه های خودشونو فراموش کردند
| |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|