امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حرکت زشت ریحانا خواننده ی آمریکایی در یک مسجد + عکس

tanxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حرکت زشت ریحانا خواننده ی آمریکایی در یک مسجد + عکس 2
 سپاس شده توسط D E N I Z ، Avril. ، باران20
آگهی
خو اينم يه جورشه ديگهConfusedConfusedConfusedUndecided
ممنون آوريل جونHeart

سپاس شده توسط Avril. ، باران20
خب که چی به ما چه
 سپاس شده توسط Avril. ، باران20
بچ هاااااااااااااااا منظور عکسه این بود که ریحانا نباید توی مسجد ژست وعکس میگرف...مسجد جای خلوت کردن با خدامونه وجای عکس گرفتن نیس.....ربطی هم اینکه مردم از دینمون بدشون بیاد نداره.....من که آدم زیاد مذهبی نیستم ولی تاحدودی این حرفو قبول دارم.....شماهارو نمیدونم.....نظر چیزه شخصیه یه فرده...ولی توهین نکنیدHeartHeartHeartHeart
Big GrinBig GrinBig Grin
Tongue
Tongue
Tongue
[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حرکت زشت ریحانا خواننده ی آمریکایی در یک مسجد + عکس 2 [/img]بـــیآآ مــَره یــآری بِـدن....بیــآمــَـره یـآری بــِـدن.....
مـــی دیــله دیــل داری بـــِدن...کـــه زیــندگی هَمــــَش غمه....کـــه زینــدگی هَمــَش غمه...ای دونــیا غــَم مــی همــدمه...ای دونــیا غــَم می هَــم دمــَه..
نــآنی چوجــور غــم دارما..نــآنی چوجــور غــم دارما...تـــره مــی ور کــَم دارمـــآ...مــی آرزو مــی دیــل خوشــی...مــی آرزو مــی دیــل خوشــی...اَنــه کـه توو...بایـــی نیــشی..اَنــه کـه توو...بایـــی نیــشی....
اَ حــَرفــه باز بــوگوفــتمـآ...اَ حــَرفــه بــآز بوگــوفتما..فـــآرس مــَـــره بوســوختما...بــوسوخــتما...چــره نــآیی توو...چـــــره نآآیی توو...
بایـــی دوبـــآره پــآ گیــرم...بــآیی دوبــآره پــا گیـرم...تـــی دســتانا حَنـــآگـــیرم...حَنـــآگـــیرم..اَگـــه بـآیی تــوو...اگــه بــآیی توو..
[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حرکت زشت ریحانا خواننده ی آمریکایی در یک مسجد + عکس 2 [/img]
 سپاس شده توسط Avril. ، S H A Y A N
کجاش بد بود؟؟/Huh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بجای منم داری زجر میکشی یکی عاشقت که تو عاشقشی....
 سپاس شده توسط Avril.
بیچارهSad
 سپاس شده توسط Avril.
(16-09-2014، 20:08)raheleh_fenel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که حرکت زشتی ندیدم فقط عکس گرفته با ژست
موافق

سپاس شده توسط Avril.
چی بود؟؟؟
من درست نفهمیدم....
این که عکس بدی نبود....
ولی خودمونیما چقد ریحانا با حجاب قیافه اش فرق میکنه.....
 سپاس شده توسط Avril.
نه من فقط یه سوال دارم کجای این حرکت بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا بدبخت یه عکس گرفته دیگه.اینهمه ایرانی میرن تو مکان هایی مقدس مث مسجد یه کارایی میکنن هیشکی هیچی نمیگه این بدبختم یه عکس گرفته دیگه.
من واقعا واسه امثال شما ها متاسفمSadSadSadSadSadSadSad
 سپاس شده توسط Avril.
(18-09-2014، 23:10)*tara* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچ هاااااااااااااااا منظور عکسه این بود که ریحانا نباید توی مسجد ژست وعکس میگرف...مسجد جای خلوت کردن با خدامونه وجای عکس گرفتن نیس.....ربطی هم اینکه مردم از دینمون بدشون بیاد نداره.....من که آدم زیاد مذهبی نیستم ولی تاحدودی این حرفو قبول دارم.....شماهارو نمیدونم.....نظر چیزه شخصیه یه فرده...ولی توهین نکنیدHeartHeartHeartHeart
Big GrinBig GrinBig Grin
Tongue
Tongue
Tongue
والا ممنون عزیزم
لابد باید به ...خوردن بیفتم واقعن واسه بعضیاتون متاسفم

ممنون عزیزمHeart

زندگیه من اختصاص داره به {ALLAH}

and I should say...
I really love
Muhammad

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  عکس های جدید سحر خواننده ایرانی
  عکس/ بابک جهانبخش ، خواننده پاپ به همراه همسر و فرزندش
  عکس خواننده ی مورد علاقه ی خود را قرار بدهید ....
  عکس های احسان دریادل (خواننده موزیک کوچمون)
  عجیب ترین خواننده ی هالیوود انتخاب شد (عکس)
Music چند عکس از خواننده معروف احسان خواجه امیری
Star عکســـآی خواننده ایرانی...مهــراد جــم
Heart عکس خواننده هوروش بند
Heart عکس خواننده تتلو
Star عکســـآی خواننده جوان و محبوب....علی یاسینی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان