04-10-2014، 23:07
خیلی جالب بود
|
اصطلاحات جالب و خواندنی پشت کامیونی =)))))) |
|||||||||||||||||||||||
04-10-2014، 23:07
خیلی جالب بود
01-11-2014، 20:20
خیلی گشه دی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
13-11-2014، 16:15
همه از من میترسند من از نیسان ابی
------------------------------------------------------ به مادرت رحم کن کوچولو! ------------------------------------------------------- -تاکسی نارنجی از من نرنجی! -------------------------------------------------------- در طواف شمع می گفت این سخن پروانه ای سر پیچ سبقت نگیر جانا مگر دیوانه ای! ------------------------------------------------------
16-11-2014، 13:12
مرسی
عالی ممنون
17-11-2014، 15:22
به مد پوشان بگویید آخرین مد کفن است!
داداش جان به خاطر اشک مادرت یواش! به گنده تر و خر تر از خودت احترام بزار! از عشق تو لیلی رفتم زیر تریلی! دنبالم نیا آواره میشی! نوکرتم ننه! اگر میخندم از اجبار عکاس است! کاش جاده ی زندگی هم دنده عقب داشت! کاش میشد سر نوشت را از سر نوشت!
18-11-2014، 21:32
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برخی جملات جالب پشت کامیونی!! tekrari دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=163205
30-11-2014، 21:03
به لقمان گفتند ادب از که اموختی گفت از بانوان
خانوما بهشون برنخوره ها لقمان گفته من نگفتم
لعنت بر جدایی
شیشه جلویی ژیان: میازار موری که دانه کش است شیشه عقبی ژیان: فلفل نبین چه ریزه ، بشکن ببین چه تیزه!!!!
13-12-2014، 12:37
بعضیاش خیلی باحالن.خخخخخخخخخ
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|