نظرسنجی: در نظر سنجی شرکت کنید
ادا مه بدم و دوباره قرار بدهم
نمی خواد همین خوبه!
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عقاید دینی ایرانیان قبل از دوره ساسانیان

نقل قول: اما هرکس دین و شریعت ضددیو رزتشتی را ترک میکرد به جرم مرتد بودن حکمش اعدام بود بسیاری از ایرانیان در دوران ساسانیان از زرتشتی به مسیحی رفته بودند هم اعدام شدند دلیل مغان ها هم این بوده که زرتشت بهترین دین و دلیلی نداره که کسی از اون برگرده
من این پوست رو زنده زنده کندن رو شنیده بودم که فقط رو مانی پیامبر انجانم داه اندعقاید دینی ایرانیان قبل از دوره ساسانیان 2
توی همه ی دین ها در دوره های گوناگون چنین چیزی بوده که کسی محکوم به مرگ بشه ولی پوسکندن!؟ باید مدرک و اسناد معتبر تاریخی باشن.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
آگهی
(15-09-2013، 19:28)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اما هرکس دین و شریعت ضددیو رزتشتی را ترک میکرد به جرم مرتد بودن حکمش اعدام بود بسیاری از ایرانیان در دوران ساسانیان از زرتشتی به مسیحی رفته بودند هم اعدام شدند دلیل مغان ها هم این بوده که زرتشت بهترین دین و دلیلی نداره که کسی از اون برگرده
من این پوست رو زنده زنده کندن رو شنیده بودم که فقط رو مانی پیامبر انجانم داه اندعقاید دینی ایرانیان قبل از دوره ساسانیان 2
توی همه ی دین ها در دوره های گوناگون چنین چیزی بوده که کسی محکوم به مرگ بشه ولی پوسکندن!؟ باید مدرک و اسناد معتبر تاریخی باشن.
خودم مدرکی ندارم ولی اگه دوستان می دانند بیان کنند
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  جایگاه خاص زنان در دوره هخامنشی
  اولین هتل مدرن ایران در دوره قاجار (عکس)
  چرا ایرانیان باستان آناهیتا را می‌پرستیدند؟
  مراسم جالب ازدواج بلوچ ها در دوره قاجار
  ساسانیان و موسیقی
  ایرانیان باستان چطور ازدواج می کردند
  40 هزار متر از بقایای ساسانیان با خاک یکسان می‌شود؟
  ارتش ایران در زمان ساسانیان
  دلایل سقوط ساسانیان
  نبرد سپاه ساسانیان با اعراب

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان