31-07-2014، 11:24
احتمالا شایعه ست...
منبع موثقی داره خبر؟؟؟
منبع موثقی داره خبر؟؟؟
![Huh Huh](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/huh.gif)
|
←←مطلب به روز شد→→ ●●●این دفعه کسی میتونه از جاستین طرفداری کنه؟؟؟؟؟●●● |
|||||||||||||||||||||||
31-07-2014، 11:24
احتمالا شایعه ست...
منبع موثقی داره خبر؟؟؟ ![]()
(31-07-2014، 11:24)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من خودمم شک کردم، یه تحقیق کردم میگن این که واقعا جاستین همچین حرفی زده درسته؛ ولی هنوز شک دارم که دختره واقعا خودکشی کرده یا این شایعه س من بازم تحقیق میکنم چیزی فهمیدم میگم : )
31-07-2014، 12:06
ا ز
ج ا س ت ی ن
م ت ن ف ر م
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
31-07-2014، 12:09
عجیـبه عـآ ..
شـآیعـس بـآو .. اگـه وآقـعی بـآشه خـنده دآره آخه اصن ممکن نی .. فـک نکـنم .. 0_0 دخـدره بلیـبر بوده ؟؟ چ طـرفتآرآی دیـوونه ای -_- یکی نی بهشون بگـه مث آدم طرفتآری کنین .. -_- تنکـس .. :|
31-07-2014، 12:10
از اولم هی بد بود
![]()
جاستین واقعا مزخرف ترین خواننده خارجی،اصلا نمیشه باور کرد سلنا دوستش بود،باید یه محاکمه واقعی برای جاستین بزارن
31-07-2014، 12:14
غیر قابل باوره
(31-07-2014، 12:09)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اره، بلیبر بوده من الان به یه چیزای خعلی جالب برخوردم، پیچیده تر شد! بازم خبر میدم بهتون
31-07-2014، 13:17
من جای اون دختره بودم حرفای اون بزغاله رو جدی نمیگرفتم البته خب این طور به نظر میرسه که اون بزغاله
حرفاشو جدی گفته توهین از طرف همچین آدمایی خوبه اون دیگرانی هم که مسخره ش میکردن حتما طرفدارای جاستین بودن دیگه اونام یه مش احمق من که با حرف آدمای احمق ناراحت نمیشم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
عآغآ من پدرم در اومد تا قضیه رو فهمیدم!!!
ینی هنوزم نفهمیدم! ولی بیشتر از اینم نمیتونستم بفهمم!!! ![]() ![]() ![]() هر کی یه چیزی میگه؛ تو هر سایتی یه چیزی نوشته یاهو انسرز رو هم روانی کردم از بس سوال پرسیدم از ظهر تا حالا ![]() کلا هر وبسایتی که ممکن بود پیدا بشه رو من گشتم ولی فک نکنم به جز خود جاسم و دخدره کسی خبر داشته باشه قضیه به طور قطعی و دقیق دقیق دقیق چی بودع! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ولی خب، میتونم بگم حداقل دیه مطمئن شدم واقعیت یکی از این دوتاس!!! ![]() ![]() 1-بیبر واقعا تو تورش به استرالیا به این خانومه جولی گان این حرفا رو زده؛ ولی دخدره خودکشی نکرده! 2-این یکی جالب تره !!! ![]() ![]() متاسفانه هیچ ویدیو یا چیزی در این رابطه وجود نداره که من بتونم به طور قطعی بهتون بگم حقیقت کدوم یکی از ایناس : ( ولی خب، تنها خبری که میشه راجبش مطمئن بود اینه که این دختر خانوم هر کی که بوده، الان زنده س و خودکشی در کار نبوده
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|