25-07-2014، 21:03
هیـیـیـم تـرکـونـدین بچـه هـا (:*
این داستان که پرفـکت بود !
منتـظر بعـدیام ! (:
مرسـی .. عــالـــی +
این داستان که پرفـکت بود !
منتـظر بعـدیام ! (:
مرسـی .. عــالـــی +
|
» مــآجرـآهای [ βяαιηƖєѕѕ βαx ] ((: « |
|||||||||||||||||||||||||||||
25-07-2014، 21:03
هیـیـیـم تـرکـونـدین بچـه هـا (:*
این داستان که پرفـکت بود ! منتـظر بعـدیام ! (: مرسـی .. عــالـــی +
25-07-2014، 21:04
آقا اعتراض دارم :|
نقش من کمه >_< نقش آوا و تارا خعلی زیاده -_- رسیدگی شه >_< ممنون ^_^
25-07-2014، 21:05
عالیهههههههههههههه
![]()
25-07-2014، 21:08
(25-07-2014، 21:04)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قبول نیس >_< من و تارا از شما بزرگ تریم >_< بعدم ما شما 4تارو کشف کردیم شدیم گروه >_< اعتراض دارم -_-* مهتاب و آیسان ._.*
25-07-2014، 21:11
باشه باشه |:
رسیدگی میشه :>> درخواست ویدیو چک میدم :v آیسان ؟._.
26-07-2014، 10:28
بچه ها یه پیشنهاد تو داستاناتون از بقیه بچه هام استفاده کنید مثلا بگید فهیمه اینکارو کرد پریا اونجوری جواب داد..
اونخ هرکس خود به خود مشتاق میشه ببینه چ بلایی سرش اومده تو داستان^_- بازدیدتونم میره بالا.
سلام(:
اینجا شامل داستانای مـآ میشه (: یعنی داستانای اعضای گروه ما (: melodi+ : آوا T A R A : تــارا ~No×OnE~ : مــهــتـآب ~JaSmIn~ : صـبــا Directoner ~girl : فــآطـمه First Star :نــورا frost:مرضــیه ツ سـُــــکـُــــــوت ツ : آیــسان ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ :تــیـنــآ ✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ : رُکسانا هر دفعه یه قسمت میزاریم ! اُمیدوارم خوشتون بیاد (: _____________ [ قــســمَـت دُوُم : βяαιηƖєѕѕ βαx وـآرد میشود (: ] ساعت 11 شب بود .. تارا : پیس پیس .. نورا ؟! نورا [ تو خواب ] : هووم .. چیـه ؟! تارا : میخوام قیلم ترسناک ببینم ^_^ .. نورا : آفرین .. ـ_ـ تارا : اعع >_< میخوام با هم بریم ببینیم (: نورا : برو باو .. من خوابم میاد ـ_ـ برو به آوا بگو .. تارا : نمیشه :| نورا : چرا ـ_ـ ؟! .. تارا : آوا دعوام میکنه :| قرار بود دیگه نبینم ._. نورا : خوو راس میگه ، میخوای مثله اون دفعه شی که گفته بودی خونه جن داریم ؟! :| رکسانا : خخخخ ![]() تارا : مرگ ـ_ـ* رکسانا : بی ادب :| [ صدایه چندتا از بچه هایـه گروه از کنار پنجره اومد .. ] فاطی : هییییی O_O وُییییی ^ـ^ نیگاش کن ((: مرضیه : آررره ^_^ چـه خـُـشگـلن لامصبا :| فاطی : میخوامـش .. S: مرضیه : منم /: .. تینا : عاشقی بد دردیه ^ـ^ .. فاطی : اون فقط ماله خودمـه -_-* .. مهتاب : مچتونو گرفتم -_-* دارین کیو دید میزنین ؟! ـ_ـ* تینا : هیچکی :| [ رکسانا و نورا و تارا به جمع اینـا ملحق میشن .. ] رکسانا : پسره کیـه ؟! ^ـ^ مرضیه : شما اینجـا چی کار میکنین ؟! O_O تینا : پسره نه پسرآ :| .. نورا : هیچی ، تارا می خواست فیلم ترسناک ببینه .. ترسید گفت ما هم بریم باهاش ببینیم (: تارا : اعع >_< هیسسس -_-* مهتاب : یکی بره آیسان و آوا و صبا رو بیدار کنه دیگـه (: آیسان : ما بیداریم :| آوا : خدایی شما فکر کردین با این سر و صدایی که دارین کسی میتونه بخوابه ؟! ـ_ـ* تارا : آوا تو بیداری ؟! :| آوا : آره ، چیزه عجیبیه ؟! :| نورا : آوا تارا میخواست فیلم ترسناک ببینه ^_^* :| آوا : چی نورا ؟! >_< تارا : اه :| مرضیه : ول کن شما این فیلم ترسناکه رو :|| صبا : من خوابم :| تینا : تو نمیگفتی هم خودمون میفهمیدیم -_-* فاطی : آیسان در گوشتو بیار ^_^* .. [ فاطی در گوشه آیسان میگه : آیسان داشتم اون پسره رو میدیدم ^_^ ] آیسان [ با صدایه بلند ] : کدوم پسره ؟! O_O صبا : همسابه روبرویی (: فاطی : میزنمتــآ .. >_< نورا : جالب اینجاس که اونا هم واسه تفریح از ایران اومدن ^ـ^* رکسانا : چشمـه فاطی محمد رو گرفته .. ^ـ^* صبا : نه این کـه چشمه تو اهورا رو نگرفتـه :| رکسانا : هـآر هـآر هـآر :| آیسآن : صبا کـه امین .. (((: صبا : امین کیـه ؟! (: :||| آیسان : خودتی .. -_-* نورا : آیسان هم رضا ((: آوا : نورا هم که مهرزاد ^ـ^* مهتاب : آوا هم علی (= .. مرضیـه : مهتابهم امیر علی ((: تینا : مرضیه و مسیح -_-* تارا : تینا و پوریا <= فاطی : تارا و احسان (: رکسانا : همگی مبارکـه ^_^* :| نورا : مبارکه صاحبش باشه ._. .. * تق تق تق .. آوا : صدایه دره :| آیسان : جدی میگی ؟! O_O من که باورم نمیشه :| آوا : مسخره :| .. تینا : رکی پاشو درو باز کن .. رکی : خووو ._. [ رکسانا رفت درو باز کرد .. ] - سلام (: رکسانا : [ تو حالت ~~> O__O میگـه ] سَ .. ل .. سلام :| - خوبی ؟! (: رکسانا : آرههههههه O_O .. - خواستم بگم ما فردا یه جشن کوچیک داریم (: رکسانا : خوو .. ؟! (((= - به خاطره این که تازه بچه هایه گروهمون رو تشکیل دادیم و همه تازه اومدیم اینجا .. رکسانا : یه هفتس (: - چی یه هفتس ؟! :| رکسانا : اومدین اینجا (: .. - تو از کجا میدونی ؟! :|| رکسانا : ||||: خوو ادامـه بده :| .. - آهان آره -_-* خواستم یه جشن بگیریم گفتیم شما هم باشین (: رکسانا : آره ما هستیم میایم (: - ولی من که هنوز نگفتم کـِـی و کجا :| .. رکسانا : ||: خوو الان بگو :| .. - 3 روز دیگه ساعت 8 شب ، اینم آدرس .. (: رکسانا : باشه باشه (: ما پایه اییم (: - اوکی فلن من برم با بقیه هم هماهنگ کنم (: رکسانا : باش برو خدافس ^ـ^* [ رکسانا به محضه این که گفت خدافس درو بست و جیغ کشید .. ] آیسان : چی شده رکی ؟! رکسانا : اگـه بگم باورت نمیشه .. O_O آیسان : بگوو ؟ کی بود ؟! رکسانا : اهورا بود .. O_O گف یه هفته دیگه جشن دارن میخوان ما هم بریم O_O فاطی : دروغ میگی ؟! :| نورا : الان حال این جور شوخیا نی .. ! مرضیه : مسخره .. رکسانا : دارم جدی میگم >_< .. اینم آدرس .. |: [ بچه ها بعد از یکم سکوت .. هم با هم جیغغ کشیدن .. ] مهتاب : باید لباس بخرم .. ): هیچی ندارم .. ): آوا : کی بریم خرید ؟! ._.* تارا : وآی .. از خوشحالی تو پوسته خودم نمی گنجم .__. تینا : معلومه (: و ... با ما همراه باشید (: .. با بکـس βяαιηƖєѕѕ βαx .. ^ـ^* ▬ ▬ ▬ ▬ اُمیدوارم از داستان خوشتون اومده باشه ، لطفا منتطر قسمت سوم باشید (: { نویسنده این قسمت : رُکـسـآنـآ } خُدافس شما (:
27-07-2014، 14:03
:/\
اهورا خيلى شيك و جنتلمن اومد ![]() ايول باووو خوشم اومد((: دلم ميخواد بدونم تو مهمونى چى ميشه0_0 ممنون ركسانا عاليه(:
27-07-2014، 14:07
عــآلی بود ((:>
منم اضـآفه کن .-.
27-07-2014، 14:10
رکی ایول عالی بود.
خوشم اومد. ._. منم فیلم ترسناک میخوام
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|