15-08-2012، 17:48
وای زیباترین داستانی بود که شینده بودم

|
اخه چرا..... |
|||||||||||||||||
15-08-2012، 17:48
وای زیباترین داستانی بود که شینده بودم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
15-08-2012، 18:00
چقدر بد
![]()
18-08-2012، 23:30
خانوم گل اينو قبلا گذاشته بوده
![]() ![]() ![]()
20-08-2012، 1:22
چرا اخه...
20-08-2012، 8:27
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
12-12-2012، 14:58
من که گفتم این بهار افسردنی است
من که گفتم این پرستو مردنی است من که گفتم ای دل بی بند وبار عشق یعنی رنج ،یعنی انتظار آه عجب کاری به دستم داد دل هم شکست و هم شکستم داد دل …
20-12-2012، 12:45
دوستي
مدعیان رفاقت بسیارند. تا پای آزمایش در میان نباشد هر کسی از راه رسیده و نرسیده مدعی عشق است. رفاقت را باید با صداقت آزمود و صداقت را میشود از ته نگاههای یک انسان فهمید. چشمها همه چیز را لو میدهند. حتی عشقی را که در دلت پنهان کرده ای. دوستی یک معامله نیست و این همان حقیقتی است که از یادها رفته است کسانی که از دوستی به سود و زیان آن می اندیشند سودی از دوستی نخواهند برد . دوست داشتن از عاشق بودن هم سخت تر است. دوستدار تو به سعادت تو می اندیشد حال آنکه عاشق تو به داشتن تو. دوستی بالاتر از عشق است. سعی کن تا کسی را در دوستی نیازموده ای عاشقش نشوی. ملاک دوستی به رنگ و قد. نیست. معیار دوستی صداقتی است که دوستت در صندوقچه دلش ذخیره کرده است. و كلام آخر دوستی تملک تو بر کسی یا چیزی نیست. دوستی مثل بوییدن یک سیب است، بدون آنکه به آن گازی بزنی . و عشق گاز زدن سیب است، یعنی که بخواهی آن را مال خود کنی
22-12-2012، 23:06
به من
بال پرواز مي دهي وقتي نگاهم مي کني وقتي مي گويي : دوستت دارم...
23-12-2012، 10:45
خوشا آنان که دلداری ندارند
به عشق و عاشقی کاری ندارند خداحافظ برای تو رهایی برای من فقط درد جدایی...
23-12-2012، 14:35
خــدایـــا ... !!
از عــشق امــروز مــن ، چــیــزی بــرای فـــردا بــگــذار ... نــگــاهــی ... یـــادی ... تصــویــــری ... خـــاطــره ای ... بــرای آن هــنـگــام کــه فــرامــوش خــواهـــم کــرد ؛ کـــه ... روزگــاری چقـــدر " عــاشـــق " بــودم ... ! | |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|