28-05-2014، 16:14
خیلی خیلی زیبا بود
|
آهای اونایی که آواز حقوق بشر سر میدین! |
|||||||||||||||||
28-05-2014، 16:14
خیلی خیلی زیبا بود
31-05-2014، 8:24
شما فکر کردید اونایی که میرفتن جبهه یه من بچه بسیجی ، خط امامی ریشو بودن اینایی که رفتن شهید شدن همشون همون بچه هایی بودن که قبل انقلاب بهشون میگفتن مشروب میخورن ، زن بازی میکنن فکر کردین دوست دختر نداشتن باور ندارین برین آرشیو رادیو بی بی سی رو ببین که توی زمان جنگ یه سرباز به بی بی سی پیام داده بود که به دوست دخترش میگفت از زمانی که رفتی منم دیگه مرده به حساب میام
31-05-2014، 8:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 31-05-2014، 8:27، توسط saeedrajabzade.)
عنوان تاپیک چ ربطی مطالبش داشت؟؟؟؟ حقوق بشر و کسایی ک از حقوق بشر دفاع میکنن چ ربطی ب این موضوع دارن؟!!!
شهدا همیشه برای ما عزیز بودن و هستن و خواهند بود! بهتره با استفاده ابزاری از اسم اونا برای تحمیل عقایدمون و تحت تاثیر قرار دادن دیگران باعث بدبینی جامعه نسبت بهشون نشیم... کاش از ی عنوان بهتر برا تاپیکت انتخاب میکردی ک تاثیرش بیشتر باشه! در هر صورت مرسی (26-05-2014، 18:57)جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دمت گرم
31-05-2014، 8:32
شما دین رو تو چی میبینید تو شهید شدن روزه گفتن نماز خوندن
تو ی مسلمون از حقیقت دین خودت خبر داری
31-05-2014، 8:36
الان میگی داری به شهدا توهین میکنی نه دارم واقعیت رو میگم نزدیک 90% کسانی که تو جبهه بودن اینطوری بودن
31-05-2014، 8:43
خیلی عالی بود...
الله اکبر . به خدا آرزومه حتی یه بار تو عمرم آقا رو ببینم . :ggr: ممنون برادر .
(31-05-2014، 8:36)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی میگی عمو 90 درصدشون خدایی بودن . تو میدونی گذشتن از جون یعنی چی ؟ تو میدونی تیر خوردن یعنی چی ؟ میدونی ؟
شما بهتره برید تو آرشیو همون BBC همیشه مخالف شهدای ما شاید خیلی هاشون حر های انقلاب باشن مثل شهید شاهرخ اما خیلی هاشون همون هایی بودن که تانقلاب کردن همونایی که حاضر بودن معلم کتکشون بزنه ولی نمی ذاشتن معلمشون که خانومه با شلوار کوتاه بیاد
شما برو یه سر خاطرات شهدا رو بخون بعد این جا از این اراجیف ببند هرچند گفتم که شما بهتره منابعتون همون BBc همیشه مخالف باشه
31-05-2014، 18:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: 31-05-2014، 18:16، توسط mustafa ceceli.)
(31-05-2014، 8:24)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دقیقا (31-05-2014، 12:42)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باشه برادر از این به بعد به بیست و سی گوش میدیم
31-05-2014، 19:33
بابا بردار این چرتو پرتارو خودتون فکر میکنید خیلی مثبتین؟ الان میره 1000 تا گناه میکنه میاد اینجا برای من مذهبی بازی در میاره؟ فکر میکنید اینایی که جبهه میرفتن خیلی مثبت بودن والا به خدا اونایی که ادم ساده ای هستن از اون مذهبی معصوم ترن البته این حرفا قابل توجه اون gomnam وmohamad 2000 و خودت
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|