امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13

(16-10-2014، 20:13)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 20:08)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 20:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنت رزی >_<

باو مگه من چی گفتم ؟

ک اصن فاطی حرص بخوره ؟

خدافظ باو
بخاطر تو نبود که دیوانه :|

بخاطر چیزی که گفت بود ..

(16-10-2014، 20:10)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا دیگه ن من نه تو :|

فاطی تو بگو چجوری ._. ؟

این ارسال یک ایمیل رو محو کنم >_<
تیک کنار دریافت ایمیل از سایر کاربران رو وردار :|
گدا -_-

نقل قول: رزیو میگم .-.
برو به زنه خودت گیر بده -_-
آقا جریان اصلا ی چیز دیگه بود :V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(16-10-2014، 20:10)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گند زدین به گفتگو اصلا معلومه چی دارین میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی باهات حرف نمیزنه زر مف نزن DodgyDodgy
سینا بحثو عوض نکن پاسخه منو بده :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 199

(16-10-2014، 20:13)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 20:08)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 20:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنت رزی >_<

باو مگه من چی گفتم ؟

ک اصن فاطی حرص بخوره ؟

خدافظ باو

بخاطر چیزی که گفت بود ..

(16-10-2014، 20:10)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی تو بگو چجوری ._. ؟

اعصابم خورده حواسم نی ._.

وگرنه صدبار اونا رو خوندم :|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
چه عجب خودی نشووون دادیییییییییییییییییییییییی ^___^

لایکــــــــــــــ D:

رز کجایییی ؟؟ ^___^

رضا حرف دهنتو بفهم دیه ._. آدم با دوس دخترش اونطوری حرف میزنه ؟ -_-

فاطی من از طرف رضا معذرت میخام ._. حالا ببوسید همو برید خونتون -_-* .. پرو شدین .-.

خدافظ .__.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، | NEON DEMON | ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-10-2014، 20:14)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنت رزی >_<

باو مگه من چی گفتم ؟

ک اصن فاطی حرص بخوره ؟

خدافظ باو

بخاطر چیزی که گفت بود ..

فاطی تو بگو چجوری ._. ؟

گدا -_-

فش نده سگه پیر :|
وگرنه ادام و میفرستم سراقت ._.
میدونی که چی میشه بعدش :V
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 199

سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(16-10-2014، 20:15)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه عجب خودی نشووون دادیییییییییییییییییییییییی ^___^

لایکــــــــــــــ D:

رز کجایییی ؟؟ ^___^

رضا حرف دهنتو بفهم دیه ._. آدم با دوس دخترش اونطوری حرف میزنه ؟ -_-

فاطی من از طرف را معذرت میخام ._. حالا ببوسید همو برید خونتون -_-* .. پرو شدین .-.

خدافظ .__.
باز این استاد پرید وسط :|

ببند جون حاجی :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby
(16-10-2014، 20:15)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 20:10)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گند زدین به گفتگو اصلا معلومه چی دارین میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی باهات حرف نمیزنه زر مف نزن DodgyDodgy
روزگارو نگاه کن باید با یه دختر 12 ، 13 ساله دهن به دهن بشیم

برو مامانت کارت داره
باز اینجا دعواس?...

سلامدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 199
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-10-2014، 20:17)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 20:14)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنت رزی >_<

باو مگه من چی گفتم ؟

ک اصن فاطی حرص بخوره ؟

خدافظ باو

بخاطر چیزی که گفت بود ..

فاطی تو بگو چجوری ._. ؟

گدا -_-

فش نده سگه پیر :|
وگرنه ادام و میفرستم سراقت ._.
میدونی که چی میشه بعدش :V
:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان