امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195

(22-08-2014، 12:49)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امــروز روز آخـر تعطیلیه منه..!! از فردا باید بریم گلستان علم و ادب..!>_<

صفرو ببرید جلـو..!! من نسخه بزنم..!^_^

من ميخوام اول بشمcry girlcry girl
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ~~SARA:HIVA~~ ، Brooklyn Baby ، ღSηow Princessღ
آگهی
خآک بر سره کآفر :|||
این جوونآی جهآد گرو تو شبکه یک ببینید .. !
خجآلت دآره ._.*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195 199
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ~~SARA:HIVA~~ ، Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ✘v!☻lent girl✘ ، ღSηow Princessღ
عکسمو بزارمbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، ✘v!☻lent girl✘
(22-08-2014، 12:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 12:44)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 12:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد ب اون صدای نازکت نمیاد ریشو سبیل داشته باشی25r30

OMG ._.
رضآ شمآرتُ ا[ر سر بم ندادیآ ! Dodgy

جلو جمع بدم :V ؟

پ.خ رو چک کن .-.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mïņ̃†êR
(22-08-2014، 12:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام فرین فر فری :|
شلام مرضی *-*

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، βΑllεяiηΑ♡ ، ~~SARA:HIVA~~
(22-08-2014، 12:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 12:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 12:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد ب اون صدای نازکت نمیاد ریشو سبیل داشته باشی25r30
صدآی نآزک ! ؟ Big Grin
صدآی من که خیلی بمه ! :cool:

اوهوم مخصوصا وقتی میگی خالهBig Grin
از صدام خوشم نمیآد ! :|
ولی صدای یه مرد باس کلفت مثل من بآشه ! Big Grin
فقط نترسیدآ :cool:
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=2014-07-17-16-57-22-deco.jpg
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Roxanna ، Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~ ، Mᴏsᴇs
1و1 قلقلی دآری

1و2 قلقلی دآری ..

بقیشو خودتون بخونیـــــــد =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 سپاس شده توسط Roxanna ، Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~ ، ღSηow Princessღ ، F A R ! N
(22-08-2014، 12:50)!~IмДи~!. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منقـرض بشیـد دسته جمع .

مریضید مگه هعی محروم میکنید ؟!!! ندونسته زرتی بن میکنن .

-_-

مریض تر از تو نمیتونم باشم..!!

مهم اینه که اکانته اصلیت محرومـه..!!! پس ینی..اینایی هم که میسازه باید محروم شه..!!
 سپاس شده توسط !~IмДи~!. ، Roxanna ، Brooklyn Baby ، F A R ! N ، ✘v!☻lent girl✘ ، ~~SARA:HIVA~~
نیم سـاعت دیگه میـام -_- بعد حرف بزنید .

http://upload7.ir/imgs/2014-08/09177284871384409408.png

احمد ایمانم تو یع کاری کن اکانتو .
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=7295&buddies=1

صابرو گفتم . به شیوا هم .

باز ملت بن میکنن . ماشالله هر چی هست مدیر . من به تک تک بگم بن نکنید ؟×!!!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~
دیروز توی پونــــک دآعش اومــده بود 4fvf
 سپاس شده توسط F A R ! N ، Roxanna ، Brooklyn Baby ، βΑllεяiηΑ♡ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان