امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1"

(04-12-2013، 19:41)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:37)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکنین{:
حرف های +18 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خاک به سرمAngelAngelAngelAngelAngelAngelAngel

يععني چي از فضولي مردم بگينAt
آگهی
ســـــــــــــــــلـــــــــــــــــــامBig Grin
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 198
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، MONA-GH
(04-12-2013، 19:20)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:15)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:04)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:00)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلی ^_^

خوبی؟اینقد عصبانیم کردی که یادم رف اینو بپرسم ..

آجی^_^
ببخشیددیگه!^_^
بلی خوبم=)
توخوبی؟
ازبس حرص خوردی وقت نکردم ازت بپرسم=)

آواتارم خوبه عایا؟

دیوونه..

من حرص میخورم تو یادت میره؟Big Grin

منم خوبم ..
آره دیگه=))
آجی دلم برات تنگیده بودا !خیلی عجیب بود!=))

منم خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتر از اونی که فکر میکنی دلم برات تنگ شده بود ...
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط MONA-GH
(04-12-2013، 19:42)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:41)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:37)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکنین{:
حرف های +18 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خاک به سرمAngelAngelAngelAngelAngelAngelAngel

این از 16 به بالاست (:
16 چیه باوووووو!!!!!
دیروز تو خیابون کنار یه بچه 8 ساله واساده بودم داشتم محرفیدم با تل(موبایلم) بعد گفتم ج**ه بعد بچه گفت با منی؟؟ الان میرم به بابام میگم؟ UndecidedUndecided
من موندم من سن این بودم نمیدونستم ج**ه یعنی چی؟؟Dodgy
 سپاس شده توسط MONA-GH
گلی رف Sad

نمیخام ...

من خوابم میاد
برم بخوابم 
بای
 سپاس شده توسط MONA-GH
(04-12-2013، 19:22)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:19)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پادمیرا...

یهو یاد پاری افتادم ..

دلم براش تنگ شده ..

پاری رو دیدی تازگیا؟که پیشونیش خط افتاده موهاش کم پشت شده!..
اه چی میگم به سرم زده!=))

حالت خوبه؟!

نتیچه ی درس خوندن زیاده ..

ع کلا رفت ..

(04-12-2013، 19:52)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوابم میاد
برم بخوابم 
بای
ساعت 8 و نیم بعد از ظهر خواب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:N56:
bathtimeااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

(04-12-2013، 19:55)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:52)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوابم میاد
برم بخوابم 
بای
عزیزم تازه امروز خیلی دیر دارم میخوابم 
دوستام خبر دارن ساعت هفت ونیم می خوابمBig Grin
حالا هم برم جا بندازم تو حال که میترسم زلزله بیاد نمیرم تو اتاقم 
بدرود
 سپاس شده توسط MONA-GH
(04-12-2013، 19:56)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bathtimeااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

(04-12-2013، 19:55)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوابم میاد
برم بخوابم 
بای
عزیزم تازه امروز خیلی دیر دارم میخوابم 
دوستام خبر دارن ساعت هفت ونیم می خوابمBig Grin
حالا هم برم جا بندازم تو حال که میترسم زلزله بیاد نمیرم تو اتاقم 
بدرود
ههه من تازه ساعت 4 از مدرسه میام
اونوقت تو 3 ساعت بعدش میری میخوابی؟؟؟؟:N56:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان