موضوعها: 2,598
سپاس ها 19677
سپاس شده 29576 بار در 11037 ارسال
حالت من: هیچ کدام
یه جوری میگین انگار تقصیره ماست. چیزهایی رو میخواین که فقط صابر دسترسیشو داره اونم انجام نمیده کاسه کوزشو سره ما میشکنید. من خودم دو سال پیش اینجا فرید هم بود گفتم آمار انجمن رو بزارید که مثلا ده نفره اول سپاس انجمن و این جور چیزا گذاشته باشه اتفاقا خوشش اومد و صابر هم قرار بود بزاره ولی خبری نشد. همین الآنش من روز اول چندتا مشکل نسخه موبایل انجمن رو گفتم هنوز درستش نکرده. جا اینکارا برید به مسولش بگید. البته یه مقدارم صابر قابل درکه چون سرش شلوغه ولی گذاشتن آمار برای انجمن یه پلاگین ساده ی سادست که هنوز قرار نگرفته. البته آمار انجمن داشتیم از اول ولی خیلی سادست
موضوعها: 2,130
سپاس ها 10081
سپاس شده 11232 بار در 3757 ارسال
کآربر گرامی...
شما ی پیشنهآدی میدی همون موقع انجام ک نمیشه!
صبور بآشید...:-)
پیشنهاد های خیلی خوبی هم بوده که دیر بهش رسیدگی شده...:-)
موضوعها: 848
سپاس ها 19889
سپاس شده 40683 بار در 12855 ارسال
10-04-2015، 20:08
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-04-2015، 20:10، توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ.)
1- قانون اینجا اینه که به پیشنهادات هیچکسی توجهی نمیشه
2- اگرم توجه بشه حداکثر جوابش اینه که میگن یا ضرورتی نمیبینیم و یا لازم نیست
3- وقتتو تلف نکن تا ببینی کی جوابتو میده اینجا هر کسی سرش تو لاک خودشه فقط اگر از کسی حوششون بیاد جوابشو میدن
اگه قوانین اینجا به این صورتی ک این عزیز عرض کردن بود هیچوقت فلشخور به اینجایی که هست نمی رسید..!
خو دلبندانم بعضی از پیشنهادای شما یا کاربرای دیگه ممکن نیست یا اگه هم باشه فقط باعث سنگین شدن انجمن میشه:|
مثلا همین تگ کردن:|
اینجا انجمنه نه اینستاگرام..
و یا راجبع یادداشت پروفایل ک خیلیا درخواست کردن ولی خب توی انجمنی مثه فلشخور نمیشه..
تو رو خدا یکم منطقی باشید
این امکان تغییر حالت + اخرین بازدیدای پروفایل + نمایش لیست دوستان
اینا همه درخواستای شما بود ک انجام شد..
و اخریشم همین تغییر قالب انجمن بود
اگه پیشنهاد معقول و به درد بخوری داشته باشید مطمنا بهش رسیدگی میشه..
ولی خب طول میکشه..
ما یه هفته امتحان داریم ب کل قید فلشو میزنیم اقا صابرم کار و زندگی داره نمیتونه همش اینجا پلاس باشه..
موضوعها: 797
سپاس ها 13095
سپاس شده 18350 بار در 6634 ارسال
اگه پیشنهاداتی که گفته میشد واقعا خوب بود بررسی میشد !! اگه کند انجام میشه دیگه دس ما نیس !! مدیریت سرش شلوغه !
من خودم دورانی که مدیر بودم ب شخصه اینجا همیشه سر میزدم خوباشو به مدیریت پیشنهاد میکردم !!
اگه دیدین بررسی نشد نگین مشکل از ماس ! یا پیشنهاد خوب نبوده ! یا قبلا گفته وبررسی شده یا مخالفت کردن یا ...