امتیاز موضوع:
  • 113 رأی - میانگین امتیازات: 4.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیشنهادات

یه جوری میگین انگار تقصیره ماست. چیزهایی رو میخواین که فقط صابر دسترسیشو داره اونم انجام نمیده کاسه کوزشو سره ما میشکنید. من خودم دو سال پیش اینجا فرید هم بود گفتم آمار انجمن رو بزارید که مثلا ده نفره اول سپاس انجمن و این جور چیزا گذاشته باشه اتفاقا خوشش اومد و صابر هم قرار بود بزاره ولی خبری نشد. همین الآنش من روز اول چندتا مشکل نسخه موبایل انجمن رو گفتم هنوز درستش نکرده. جا اینکارا برید به مسولش بگید. البته یه مقدارم صابر قابل درکه چون سرش شلوغه ولی گذاشتن آمار برای انجمن یه پلاگین ساده ی سادست که هنوز قرار نگرفته. البته آمار انجمن داشتیم از اول ولی خیلی سادست
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، armin van buuren ، Wanton ، ∆ MeRzaD ∆ ، Ֆℋ£¥∂α ، Faust
آگهی
(10-04-2015، 16:12)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتون ادمو از پاسخگویی پشیمون میکنید:|

باید به اقا صابر گفته بشه ایشون دسترسی دارن

نه بنده ویا کسانی مث من(:

شما جوابی منطقی نداری خب جواب نده ولی بگو نمیدونم چی بگم -_-

شما به اقا صابر میگید درست اما کامل قضیه رو بیان نمیکنید 

(10-04-2015، 16:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جوری میگین انگار تقصیره ماست. چیزهایی رو میخواین که فقط صابر دسترسیشو داره اونم انجام نمیده کاسه کوزشو سره ما میشکنید. من خودم دو سال پیش اینجا فرید هم بود گفتم آمار انجمن رو بزارید که مثلا ده نفره اول سپاس انجمن و این جور چیزا گذاشته باشه اتفاقا خوشش اومد و صابر هم قرار بود بزاره ولی خبری نشد. همین الآنش من روز اول چندتا مشکل نسخه موبایل انجمن رو گفتم هنوز درستش نکرده. جا اینکارا برید به مسولش بگید. البته یه مقدارم صابر قابل درکه چون سرش شلوغه ولی گذاشتن آمار برای انجمن یه پلاگین ساده ی سادست که هنوز قرار نگرفته. البته آمار انجمن داشتیم از اول ولی خیلی سادست
خب پس نتیجه میگریم این پیشنهادات کشکی بیش نیست و فقط برای خودنمایی انجمنه 

میدونم اقا عرفان که تقصیر شما نیست ولی این روال تا کی میخواد ادامه پیدا کنه؟!!!!

اقا صابر سرشم شلوغ باشه حال و حوصلشم نداره...!!!

(10-04-2015، 15:48)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 15:00)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 14:00)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 22:53)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 16:29)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست عزیز

منظور ایشون این بود که پیشنهاد ایشونم مث شما یکی بوده و این پیشنهاد داده شده ولی اتفاقی نیافتاده

همه ی پیشنهادا رسیدگی میشه چ خوب چه بد

به بعضی از اونها میشه پاسخ داد ولی به بعضی هاشون نه

این تایپک برای بهتر کردن انجمنه نه اُفت انجمن
پیشنهاد بیشتر ضرری به کسی نمیرسونه(:
منم میدونم پیشنهاد ایشون با من یکی هست ولی ایشون قبل تر این قضیه رو بیان کردن 

رسیدکی میشه ولی خیلی جدی گرفته نمیشه 

به نظرم بهتره در این تاپیک پیشنهادی داده بشه با عنوانه « میشه بهتر به پیشنهادات رسیدگی بشه ؟!!! » ممکنه تاثیر گذار باشه...!!!

میشه دلیل پاسخ ندادن بعضیاشون و بیان کنید ؟!!

اگه پیشنهاد بیشتر ضرری به کسی نمیرسونه پس نتیجه میگیریم بهشون رسیدگی درست نمیشه چون خود شما بیان کردید «بیشتر» 

شما پیشنهاد افراد و یه چیز به درد نخور میدونید ^_^ ؟!!

1.لزومی دیده نمیشه که هر کسی پیشنهادی دادش بهش پاسخ داده بشه|:
2.اگه پیشنهاد افراد به درد نخور می بود از نظر تیم مدیریت، یقین بدونید این تایپک زده نمیشد(:

....:|

عجیبه . میشه دلیل اون لزومی بودنشو بیان کنید ؟!!

۱.من از شما پرسیدم که پیشنهاد افراد برای شما به درد نخوره(؟!!)نه از شخص مدیریت 

منم یقین میدونم این پیشنهاد tabatalk (با در نظر گرفتن خوب بودن این پیشنهاد) پس چرا بهش رسیدگی نمیشه ؟!! در صورتی که قبلا هم گفته شده خب این نشانه چیست ؟!!

نیگا کن
1- قانون اینجا اینه که به پیشنهادات هیچکسی توجهی نمیشه
2- اگرم توجه بشه حداکثر جوابش اینه که میگن یا ضرورتی نمیبینیم و یا لازم نیست
3- وقتتو تلف نکن تا ببینی کی جوابتو میده اینجا هر کسی سرش تو لاک خودشه فقط اگر از کسی حوششون بیاد جوابشو میدن

بفرمایید اینم یکی دیگه که از این قسمت ناراضیه

یه تاپیک مهم بزنیم که خواهشا دیگه در این قسمت پیشنهادات پیشنهادی ندهید چون بی فایدس اکثرا...!!! و کاربرا هم با سپاس و نظرهای همچون با تشکر از اطلاع رسانی و رسیدگیتون...!!! ،ممنونم و...  مارو سرافراز کنن
پیشنهادات 198
پاسخ
 سپاس شده توسط ERF@N ، L²evi ، мoвιɴα т
کآربر گرامی...

شما ی پیشنهآدی میدی همون موقع انجام ک نمیشه!

صبور بآشید...:-) 

پیشنهاد های خیلی خوبی هم بوده که دیر بهش رسیدگی شده...:-) 
پاسخ
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، L²evi ، Ֆℋ£¥∂α

3- وقتتو تلف نکن تا ببینی کی جوابتو میده اینجا هر کسی سرش تو لاک خودشه فقط اگر از کسی حوششون بیاد جوابشو میدن

اگه قوانین اینجا به این صورتی ک این عزیز عرض کردن بود هیچوقت فلشخور به اینجایی که هست نمی رسید..!

خو دلبندانم بعضی از پیشنهادای شما یا کاربرای دیگه ممکن نیست یا اگه هم باشه فقط باعث سنگین شدن انجمن میشه:|

مثلا همین تگ کردن:|

اینجا انجمنه نه اینستاگرام..

و یا راجبع یادداشت پروفایل ک خیلیا درخواست کردن ولی خب توی انجمنی مثه فلشخور نمیشه..

تو رو خدا یکم منطقی باشید

این امکان تغییر حالت + اخرین بازدیدای پروفایل + نمایش لیست دوستان

اینا همه درخواستای شما بود ک انجام شد..

و اخریشم همین تغییر قالب انجمن بود

اگه پیشنهاد معقول و به درد بخوری داشته باشید مطمنا بهش رسیدگی میشه..

ولی خب طول میکشه..

ما یه هفته امتحان داریم ب کل قید فلشو میزنیم اقا صابرم کار و زندگی داره نمیتونه همش اینجا پلاس باشه..
پاسخ
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Navisa. ، ( lιεβ ) ، L²evi ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Ֆℋ£¥∂α ، Faust
(10-04-2015، 20:08)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه قوانین اینجا به این صورتی ک این عزیز عرض کردن بود هیچوقت فلشخور به اینجایی که هست نمی رسید..!

خو دلبندانم بعضی از پیشنهادای شما یا کاربرای دیگه ممکن نیست یا اگه هم باشه فقط باعث سنگین شدن انجمن میشه:|

و یا راجبع یادداشت پروفایل ک خیلیا درخواست کردن ولی خب توی انجمنی مثه فلشخور نمیشه..

ولی خب طول میکشه..

ما یه هفته امتحان داریم ب کل قید فلشو میزنیم اقا صابرم کار و زندگی داره نمیتونه همش اینجا پلاس باشه..
ولی یاد کسی نمیره که این امکانات بعد از یکسال گفتن ده ها کاربر اضافه شد. قالب انجمن که عوض نشد انجمن آپدیت شد باعث شد قالب پیش فرض جدید و البته زشت تر بشه از نظره اکثره کاربرا همچنین هنوزم که هنوزه مشکلاتش کامل حل نشده. 

عرضم تمام چون با فقط حرف زدن چیزی درست نمیشه
پاسخ
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، L²evi ، Wanton ، || Mιѕѕ α.η.т || ، armin van buuren
(10-04-2015، 21:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 20:08)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی خب طول میکشه..

ولی یاد کسی نمیره که این امکانات بعد از یکسال گفتن ده ها کاربر اضافه شد. قالب انجمن که عوض نشد انجمن آپدیت شد باعث شد قالب پیش فرض جدید و البته زشت تر بشه از نظره اکثره کاربرا همچنین هنوزم که هنوزه مشکلاتش کامل حل نشده. 

عرضم تمام چون با فقط حرف زدن چیزی درست نمیشه

درسته منم گفتم ک رسیدگی ب پیشنهادات طول میکشه..
و بعضی از پیشنهاداتم باس متقاضی زیاد داشته باشه
نمیشه بخاطر حرف چارتا کاربر یهو انجمنو کنفیکون کرد:|
در رابطه با قالبم فک نکنم دیه جای بحثی باشه..کاریه که شده
و اصرار خود کاربرا بود..مام باس با همین منوال پیش بریم..حالا مشکلاتشم امیدواریم در اینده حل بشه
 حرف زدن بین خودمون چیزیو حل نمیکنه این مسائل رو باس خود اقا صابر رسیدگی کنه..
ما هرچی بگیم باز ی نفر ساز مخالف میزنه
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، Mïņ̃†êR ، || Mιѕѕ α.η.т || ، ( lιεβ )
اگه پیشنهاداتی که گفته میشد واقعا خوب بود بررسی میشد !! اگه کند انجام میشه دیگه دس ما نیس !!  مدیریت سرش شلوغه !
من خودم دورانی که مدیر بودم ب شخصه اینجا همیشه سر میزدم خوباشو به مدیریت پیشنهاد میکردم !!
اگه دیدین بررسی نشد نگین مشکل از ماس ! یا پیشنهاد خوب نبوده ! یا قبلا گفته وبررسی شده یا مخالفت کردن یا ... 
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ֆℋ£¥∂α ، мoвιɴα т ، Faust
این بحث رسیدگی به پیشنهادات و ... رو کش ندید دیگه ! 

راجع به تاپاتاک هم به صابر گفتم ؛ گفت بررسی میشه ! پیشنهادات 198

سیستم تگ کردن هم چیز جالبی میشه اتفاقاً ! توی نسخه 1.6 پلاگین جالبی واسه این کار نبود .. اون تعدادی هم که بود مشکلات خودشو داشت !

اگر به تاپاتاک رسیدگی شد این مورد رو هم مطرح میکنیم ؛ اگر ..
پاسخ
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mr.Robot ، L²evi ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ERF@N ، ( lιεβ ) ، Brooklyn Baby ، First Star ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ֆℋ£¥∂α ، мoвιɴα т ، Faust ، armin van buuren ، eNorto ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(10-04-2015، 23:23)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این بحث رسیدگی به پیشنهادات و ... رو کش ندید دیگه ! 

راجع به تاپاتاک هم به صابر گفتم ؛ گفت بررسی میشه ! پیشنهادات 198

سیستم تگ کردن هم چیز جالبی میشه اتفاقاً ! توی نسخه 1.6 پلاگین جالبی واسه این کار نبود .. اون تعدادی هم که بود مشکلات خودشو داشت !

اگر به تاپاتاک رسیدگی شد این مورد رو هم مطرح میکنیم ؛ اگر ..
۱۵ الی ۱۶ روز از بیان من نسبت به تپاتالک گذشت رسیدگی شد یا نه بلاخره ؟!! 

بعد شما میگی کشش ندید  Wink 

تپاتالک درست بشه تگ پیشکش 

با تشکر 
پیشنهادات 198
پاسخ
با یه لحنی صحبت میکنید که انگار من ادمین انجمن ام و به درخواست کاربرا رسیدگی نمیکنم ! پیشنهادات 198

من موضوع Tapatalk رو با ایشون در میان گذاشتم به هر حال ؛ رسیدگی بشه یا نشه عواقبش به من مربوط نیست :|

خب حتی اگه موضوع رو کش بدید تاثیر به سزایی در رسیدگی نداره ! اگر قرار بود رسیدگی بشه تا الان رسیدگی می شد دیگه ..
پاسخ
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، мoвιɴα т ، L²evi ، eNorto

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Minioni پیشنهادات کاربران مخصوص نوروز 1400

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان