امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(11-04-2014، 14:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:44)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا همش شایعس. پشت هر مرد موفقی هیچی نیست. درس خونده ،تلاش کرده ،پشت کار داشته ،زن نگرفته ،پس انداز کرده ،فکر اقفصادی داشته

نع
کاملا مخالفم

زن داشته

این امیر را میبینی ب هیچی نرسیده چون زن نداشته

قدر زنتو بدونTongue

من بدون زن مدیر شدم ولی الآن که زن گرفتم دارم افول می کنمUndecided
پـشـت مـرد مـرد مـوفـقـی ..
همـیـشه خـآلـیـسـت ..
امـآ ..
خـودش هـمـیـشه پـشـت هـمه است ..
این پشت هر مرد موفقی یه زن موفق هم ببوسید بزارید کنار همش چاخانه -_-
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 197
 سپاس شده توسط sjmmc ، ERF@N ، Brooklyn Baby
آگهی
اینجا کسی هست امسش امیره؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(11-04-2014، 14:48)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:47)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:44)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:42)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:41)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریم جدیدا اعصاب خورد میکنیا! :|
کلا اخلاقت یهو عوض شد!
احتمالا مشکل از عصاب خودتونه ._.

شما که با ما نمیگردی لدف میکنی راجب اخلاقمم نظر ندی!
اعصاب من که شکی نیست خرابه! این چند روز که اصلا هیچی!
من با هیشکی نمیگردم! ولی کلا تغییر کردی! قبلا اینجوری نبودی!
یکم فک کنی میبینی من از قبلن این جوری بودم!

اخلاقا خوبو کنار گذاشتم واسه دوستام ..

واسه اینا همینام زیادیه :|
یعنی من جزو دوستات نیستم حتی سلامم نمیکنی نامرد؟ :|
رفتارمو با خودت یکسان کردم!

یکم قبلنارو یادت بیاری متوجه میشی :|
 سپاس شده توسط sjmmc
(11-04-2014، 14:49)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به یه زیر زمین پر از سوسک میرسونتم:|

هیییییییییم

چ کارت کنم خودت نخواستی

همین الان بدبختی هاتو تبریک میگم(شایدم تسلیت)

این جمله هارو ام وقتی گند میزنن به زندگی آدم میگنSleepy
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(11-04-2014، 14:50)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا کسی هست امسش امیره؟

یکی داریم اسمش امیره
ولی امسشو نمیدونم|:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(11-04-2014، 14:49)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریـمـ خـصوصی رو گـرفــتی !؟ . . .
هیم ..

یه سوال پیش اومد برام ..

تو الان واس چی میخوای ب ما کمک کنی ؟ :|
رآســتش خـودمـم نمـیدونـَمـ ||: مـن کلـآ بـهـ ملـیتـآمـ کـمـک کــردَمـ !!
ولی گـفــتَمـ ضـآیع نـکنی {:
فقـد بـین تو لعیا {:
(11-04-2014، 14:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو الان خودت لگد زدی ب بخت خودت دیع
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ERF@N ، meliya
(11-04-2014، 14:50)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:44)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا همش شایعس. پشت هر مرد موفقی هیچی نیست. درس خونده ،تلاش کرده ،پشت کار داشته ،زن نگرفته ،پس انداز کرده ،فکر اقفصادی داشته

نع
کاملا مخالفم

زن داشته

این امیر را میبینی ب هیچی نرسیده چون زن نداشته

قدر زنتو بدونTongue

من بدون زن مدیر شدم ولی الآن که زن گرفتم دارم افول می کنمUndecided
پـشـت مـرد مـرد مـوفـقـی ..
همـیـشه خـآلـیـسـت ..
امـآ ..
خـودش هـمـیـشه پـشـت هـمه است ..
این پشت هر مرد موفقی یه زن موفق هم ببوسید بزارید کنار همش چاخانه -_-

تا حالا از این دیدگاه نگاه نکرده بودم به قضیهp345
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(11-04-2014، 14:50)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:48)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:47)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:44)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:42)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احتمالا مشکل از عصاب خودتونه ._.

شما که با ما نمیگردی لدف میکنی راجب اخلاقمم نظر ندی!
اعصاب من که شکی نیست خرابه! این چند روز که اصلا هیچی!
من با هیشکی نمیگردم! ولی کلا تغییر کردی! قبلا اینجوری نبودی!
یکم فک کنی میبینی من از قبلن این جوری بودم!

اخلاقا خوبو کنار گذاشتم واسه دوستام ..

واسه اینا همینام زیادیه :|
یعنی من جزو دوستات نیستم حتی سلامم نمیکنی نامرد؟ :|
رفتارمو با خودت یکسان کردم!

یکم قبلنارو یادت بیاری متوجه میشی :|
من با تو تا حالا بدرفتاری نکردم! نمیدونم منظورت کی هستش ولی اگه چیزی گفتم بهت برخورده حتما در اون زمان عصبی بودم..میتونی از دوست مشترکمون بپرسی..من عصبانی میشم به هیچکس نمیتونم توجه کنم!
Take The Gun
&
Count To Three
(11-04-2014، 14:52)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 14:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو الان خودت لگد زدی ب بخت خودت دیع

از اون موقع که طلاقت دادم زمزه هاش پیچیده که مدیر ویژه یا ارشد بشمBig Grin
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان