امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】

(27-03-2014، 18:27)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه صالح اومده
پس من بایدددددددددددددددددددددد برم Big Grin
صالح همه رومیپرونیTongue

نه لولو خور خوره ام.
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
آگهی
مگه نمیخواستی تاپیک بزنی برو بزن
درضمن به توچه اونوقت؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 195

(27-03-2014، 18:29)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 18:28)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 18:26)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صالح نکنه روحت داره میحرف245

شما فرق بین حرف معمولیو با کنایه رو نمیفهمید.منو باش بعد از 10 روز اومدم از تنهایی راحت شم.
خب همون تو کماباش

چشم.
(27-03-2014، 18:28)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

super starباهلن قهری؟
امروز انقدر ناراحت بود
برع بمیرع ج***:|
(27-03-2014، 18:27)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوووف /:

شیطونه میگه فش بدم ولی نمیدم .. تنم نمخآره که !

بآی !
فش بدی خودم شخصا میخارونم (((((((:
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ
هوای اینجا خیلی بد روی اعصآبه |:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
Dodgyصالح عوض شدی بابا
انقدر آجیل خوردی فک کنم اونا توروهیپنوتیزم کردنAngel
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 195

(27-03-2014، 18:29)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 18:27)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه صالح اومده
پس من بایدددددددددددددددددددددد برم Big Grin
صالح همه رومیپرونیTongue
نمونه ای دیگر از اسگل یازی|:

بابا دیگه نزن تو ذوقش.
(27-03-2014، 18:29)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 18:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 18:24)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 18:23)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 18:21)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نصفه افرآد آنلاین اینجآن |:
هییییم-___-

ینی چی اونوخ ؟ |«:
معنی های مختلف دارع-__-
این ینی ارع:|

خدآ شفات بدع دخدرم -____-

برآ دونستن زبآن شمآ یه دهخدآ لآزمه |:

هییییم:|
(27-03-2014، 18:31)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dodgyصالح عوض شدی بابا
انقدر آجیل خوردی فک کنم اونا توروهیپنوتیزم کردنAngel

نه اعصابم خورده به زور خودمو کنترل کردم.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان