امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۴

(04-06-2020، 2:14)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2020، 2:13)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2020، 2:12)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Reine"

غزل  497

شبيه شقايق شدي!
جانم؟

ن من خودمم ):
در چه حالی؟ .-.

ميدونم ^^
هيچي |:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(04-06-2020، 2:16)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2020، 2:14)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2020، 2:13)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2020، 2:12)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Reine"

غزل  497

شبيه شقايق شدي!
جانم؟

ن من خودمم ):
در چه حالی؟ .-.

ميدونم ^^
هيچي |:

Telegh_00Telegh_05
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
باورم نميشه تا الان بيدارم و مامانم بهم چيزي نگفته!
@"мιѕтαкє"

امیر نسخه رو نمیزنی ؟ (:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
مهسا ما جغديم
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، ɪᴄᴇ
(04-06-2020، 2:36)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا ما جغديم

از اون بدتر احتمالا D:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ɪᴄᴇ
بقيه هم كوالا هستن
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، ɪᴄᴇ
(03-06-2020، 20:29)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2020، 19:33)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2020، 18:26)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2020، 18:25)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2020، 18:21)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم خل من ^^
تو چطوري؟ ((:

خداروشکر Heart
منم مثه همیشهBd2
چخبر از درس؟Bg6
با تقلب ميريم جلو
تو چي؟
چشمم روشن 
vahidrk
اشتباه متوجه شدي من تقلب نميكنم ميرسونم

بازم  kaffe2
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۴ 195
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Ɗєя_Mσηɗ
(04-06-2020، 2:40)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2020، 20:29)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2020، 19:33)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2020، 18:26)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2020، 18:25)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر Heart
منم مثه همیشهBd2
چخبر از درس؟Bg6
با تقلب ميريم جلو
تو چي؟
چشمم روشن 
vahidrk
اشتباه متوجه شدي من تقلب نميكنم ميرسونم

بازم  kaffe2

بقیه رو منظورش تو بودیا D:::
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ɪᴄᴇ
(03-06-2020، 22:51)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2020، 18:33)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه فیلم خوب معرفی میکنین؟

چه ژانری میپسندی ؟

مهم نیس فقط  غمگین باشه مثل حال من
اولا خوشحال میشم بتونمکبتونم کنم حالت بهتر شه 
دوما دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Capernaum  اگه ندیدی اینو ببینش

(04-06-2020، 2:40)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقيه هم كوالا هستن

من همین الان رسیدم خونه 

۵۰ زدیم ب دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جیب
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۴ 195
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان