26-04-2017، 18:19
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-04-2017، 18:21، توسط * MASIHA *.)
(26-04-2017، 18:17)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-04-2017، 18:07)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-04-2017، 17:56)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-04-2017، 17:49)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-04-2017، 17:45)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نصفِ تعریفِ بزرگ شدن اینه که بی حوصله باشی...
هرچی بی حوصلهتر باشی ، بزرگتر شدی ؛
» ینی فهمیدی تهش چیزی نیس «
راستشو بگو کلک اینا رو از کجا میری هااااانننن؟؟؟؟؟؟؟؟
:||
مهمه مگه .___.
نه اصلا ...
تو خوبی باشه ؟
جنبه رو دوس دارم !!!! خیلی ....
راستی برو بچ من متن خیلی می نویسم ...
تازه جنبه ام هم زیاده ...
کتابم چاپ شد براتون نسخه اشو می فرستم باشه ؟؟؟
راستی برو بچ من متن خیلی می نویسم ...
تازه جنبه ام هم زیاده ...
کتابم چاپ شد براتون نسخه اشو می فرستم باشه ؟؟؟
کمی تا قسمتی بی حوصله ام
معذرت از شما دوستِ عزیز (:
._.\
با امضا برامون بفرست (:
حتما ...

(26-04-2017، 18:17)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-04-2017، 16:52)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام همگی ! من باز اومدم هووووراااا .. ذوق کنید یالا !!!!!!
خخخخخ...
راستی شیوا جونم میشه تو تایپک تیتر منتخبت چند بار شرکت کرد ؟؟ :cool:
شیوایی ؟؟؟؟
نه نه فقط یه پست ویرایشم.نکنید اون پست اولیتو پاک کردم قوانینو بخونید قشنگ اشتباهی نزنید پست چون حق ویرایش ندارید
الان ک دیگه شرکت کردید
آها ... مرسی عزیزم !