امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰

(31-01-2021، 10:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Mahdi 1381" جیگر مال تو هنوز زامبیا چاقو دارن؟
اره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آگهی
(31-01-2021، 10:16)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:14)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیرا به دلایلی:////////

حاجی من کی گیر دادم به شما و باران://///
این بشر کوچیک تر از منه حاجی اینو که دیگه میدونید://////
باس پیشرفته باشیم:/// همین یه ذره پیشرفتی کع تو کشوره بخاطر وجود ماهاس:///

منم از باران کوچیک ترم نشد دلیل که حسین بیا جواب بده. فقط بلدی شایعه بسازی تو حسین.
@rasha_rap
://////خوب چه ژاذاب
(31-01-2021، 10:21)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:16)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عروس گلم تهمینه جون خوبه؟//:
تو دخترات فقط از تهمینه خوشم اومد/:
خوبه سلام میرسونه://///
نظر تو مهم نیس نظر پسرت مهمه:////
هیییییی خارسو بازی واس دختر من درنیاریااااااا

پسرم گ* خورده مخالفت کنه/:
از خداشم باشه خواهرشوهر نداره ها/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
@"Mahdi 1381"

@The - Rz
بیاین متحد شیم نوب سگ هارو نابود کنیم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(31-01-2021، 10:19)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:12)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشور اخمخ سادیسمی به عشخ من چیکار داریییییی ۰-۰
خدا نکنه زبونتو بگاز اصن همش تو حلقوم خودتتت ۰-۰
نه تروخدا لابد میخای چشامو در بیاری عینهو این قوم وحشی موغول بریزی توش دوباره چشامو بزاری سر جاش .___.
بعله دیگه تازه کلیم سلام رسوندن ۰-۰ وایسا پیام یکی از خواهراتو بدم بهت خیلی دلش برات تنگ شده بود &^&
اینا پیامش این بود : بعععععع بعععععععععع بع بعععععععععع *بزرگوار در حال علف خوردن عاروق میزند* بععععععع ۰-۰  Big Grin  Big Grin
بچه خعلیم عشوه میومد و ابراز دلتنگی میکرد ۰-۰
*وی سرفه میکند*
سر به سرم نزار بی تر ادب :////
بیوفتم بمیرم جواب مادرمو تو میدی؟؟ :////
*وی سرفه میکند*
لازمم باشه مثل مغولا میکنم
*وی باز هم سرفه میکند*
*وی ادای آنجل اویل را در می آورد*
میزارم منگل تو قبر ۰-۰ :///
اوهام میگم انقده علف خورد خفه شد مرد ۰-۰
*وی ادا در می آورد*
منم لازم باشه عینهو مولان کتلتت میکنم ۰-۰
*وی باز هم ادا در می آورد*
ولی ایول سرفه کن یه ذره لااقل شبیه آکوتاگاوا سنپای شی دیگه ام علف نخور ضرر داره ۰-۰ ://
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(31-01-2021، 10:17)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:17)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگهش دار تا نیفته:///
زورم نمیرسه :///
همت کن دوستاتو  وردار بیار تا نگهش دارن://///
 سپاس شده توسط Mohlek
(31-01-2021، 10:19)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:16)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم از باران کوچیک ترم نشد دلیل که حسین بیا جواب بده. فقط بلدی شایعه بسازی تو حسین.
@rasha_rap

بیشعور :////

تو و باران خیلی بهم میاین...شایعه نیست که حقیقته (:::

تو و صبا خب نه بهم نمیاین. من و بارانم الان داریم با هم کل میندازیم چتا عاشقانه نیست

(31-01-2021، 10:22)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Mahdi 1381"

@The - Rz
بیاین متحد شیم نوب سگ هارو نابود کنیم

موافقم صبر کنید مال من بروز شه
 سپاس شده توسط Prometheus ، _ƇRAƵƳ_
(31-01-2021، 10:19)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:15)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı"

الوووووو سلامممم
اسمت چیه؟؟ پسری؟؟
چطوری؟؟

یواش ۰-۰ پسر ندیده بخبخ ۰-۰
اتک فنههههه *-*
به مولا اگ بزارم باهاش دوست شی ۰-۰ =/

خفه کن پس اینجوری شد سمت آرمی ها نمیای؟؟
جیمینا و #로진# و....
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(31-01-2021، 10:22)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:17)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زورم نمیرسه :///
همت کن دوستاتو  وردار بیار تا نگهش دارن://///
آقا من کم اوردم ناموصا ,
تو بردی : ))))
ناشناس
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(31-01-2021، 10:18)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:09)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هق:///
:////مگه از زندگیم سیرم:///
گفتم اون اسمه دوستمه:///
واقعیتش یه دوست دارم اسمش بهاره هست گفتم بذارم بهار:///

لنت به خدا خسته شدم ازبس گیر دادن:///

عجب ://

حالا خوبه من پسرم زیاد گیر نمیدن...خدا به داد تو برسه :///
هی روزگار ://///برم بمیرم:////
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان