امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※

(14-10-2015، 19:36)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:33)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:32)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرافیک یا گرافیک کامپیوتر ؟..
کدومو برم ب نظرتون ._.
الان هیشکی ج نمیده ضایع میشم T_T

من سر رشته ای ندارم عزیزم
گرافیک کامپیوتر یعنی چی؟
اما به علاقه ت توجه کن

خودمم نمیدونم ._. D:
بیشترای  بخواطر علاقم میگن برم ._. .. استعدادشم دارم O_o

(14-10-2015، 19:33)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:32)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرافیک یا گرافیک کامپیوتر ؟..
کدومو برم ب نظرتون ._.
الان هیشکی ج نمیده ضایع میشم T_T

گرافیک رشته پر هزینه ایه ..
+
سلام احسان (:

ینی نرم T_T .. ؟
مثلا ب جاش برم زبان .__. ^_^ ؟

اگه میتونی اره ..
زبانم خوبه مترجمی عالیه ! تو شرکت و اموزشگاه میتونی مشغول ب کار شی
+
خوبم احسان تو خوبی داش؟
 سپاس شده توسط esiesi ، sober
آگهی
(14-10-2015، 19:39)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم احسان تو خوبی داش؟

فدات داش 
خوبم مرسی 

خوش میگذره ؟
※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※ 194
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، sober ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √
(14-10-2015، 19:36)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:34)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:32)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همین الان از مدرسه برگشتم T__T
13 ساعت T__T

وااااا ۱۳ساعت،؟؟؟؟؟!!!!!؟؟

خسته نباشی!!

آره T_T

مرسی :> 

آقا احسان؟O_o
شما کی اومدین؟
خوبین ؟

امروز رکورد زدم
با تلفن فقط 10دقیقه حرف زدم:|
 سپاس شده توسط esiesi ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √
(14-10-2015، 19:41)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:39)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم احسان تو خوبی داش؟

فدات داش 
خوبم مرسی 

خوش میگذره ؟

اره خوش میگذره ..
کجای تهرانید؟
 سپاس شده توسط esiesi ، sober ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √
(14-10-2015، 19:37)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا ...
پ خ تو وا نکن خب ؟ (:

تینا ..
منظور خاصی داش حرفت ._. ؟..

(14-10-2015، 19:38)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا هیچکدوم ازینا کار ای تورو ندیدن :| 

من ک دیدم بهت میگم حتما برو ...

اهور میگه پر هزینس T_T
برم نرم ؟.. اصن شاید عمرم تا اون موقع قد نداد ._.

(14-10-2015، 19:34)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ رو نیز باز کن :|

کاری داری همینجا بگو ._. >_<
 سپاس شده توسط esiesi ، sober ، Dead Silence
(14-10-2015، 19:42)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا احسان؟O_o
شما کی اومدین؟
خوبین ؟

بله :| 

20:00 p.m :| 

مرسی 
شما خوبی ؟
 سپاس شده توسط sober ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √
خداحافظ همه^_^
 سپاس شده توسط √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، esiesi
(14-10-2015، 19:34)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:32)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:26)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:23)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام  ._.

سلام داداش ..

استاد  ..
تل بریز -_-

بنمایی مارو ._.

(14-10-2015، 19:34)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه من رو جنسن نظر دارم  :|  ¿
گفتم قشنگه  Dodgy :|

قاطی کرد  Confused
ببخشید .___.

(14-10-2015، 19:38)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:35)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکاری میکنین بکنین ولی روانشناس نشید :|
یکی از رفیقای ما بنمود مارو با مقاله هاش -_-

روانشناسی خیلی خوبه ! دید گسترده ای ب ادم میده
سمینارای مختلف و سفر ..
من مامانم روانشناسه .. بچه بودم همیشه سمیناراش میرفتم ..
تو حیاط بازی میکردم(: خوش میگذره ..
سفرای خارجیم داره اگه کارت خوب باشه ..

درسته .. اما این رفیق ما جا سلام مقاله تحویل میده !
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، Dead Silence
مرسی از راهنمایی های همه (*^__^*
قربان شما ...
فعلا خدافس o (∩ ω ∩) o

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

سپاس شده توسط Dead Silence ، Jack Daniel'ѕ
(14-10-2015، 19:43)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:41)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم احسان تو خوبی داش؟

فدات داش 
خوبم مرسی 

خوش میگذره ؟

اره خوش میگذره ..
کجای تهرانید؟
مشهد ._.
(14-10-2015، 19:43)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:38)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا هیچکدوم ازینا کار ای تورو ندیدن :| 

من ک دیدم بهت میگم حتما برو ...

اهور میگه پر هزینس T_T
برم نرم ؟.. اصن شاید عمرم تا اون موقع قد نداد ._.
____

کاری داری همینجا بگو ._. >_<

خیلیم هزینه ش زیاد نی 
دختر دایی خودم گرافیک خونده .-. 
برو
هنوکلاس هشتمی :| 
واس این حرفا کوچیکی 
ب فردا یذره امید داشته باش :| 
 سپاس شده توسط Berserk ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان