امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگوی آزاد 213 _

(13-10-2014، 15:29)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

F R ? ^^__^^

خر خودتی :|

همونیه ک بت گفتم :|

شک نکن :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، CTG ، Brooklyn Baby ، RєƖαx gнσѕт
آگهی
(13-10-2014، 15:30)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2014، 15:29)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

F R ? ^^__^^

پروفسور :|

نخیر این نی -_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، CTG ، Brooklyn Baby ، RєƖαx gнσѕт
(13-10-2014، 15:30)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2014، 15:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2014، 15:27)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا این کیه fendergiutar? .-.
چقد فالو شده :|

خخ ..

ب یکی از بچه ها ی عکس گیتار آیبانز نشون دادم ..

میگه خوبه از عکسا من کمتر لایک میخوره ^_^

ی گیتار فندر بش نشون دادم لال شد :V

کسی نیست...

ی شرکته :|
فک کردم کسی یه -_-
لابد فندر اسمشه گیتارم فامیلیش:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، CTG ، RєƖαx gнσѕт
(13-10-2014، 15:29)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهنــآز منم از تیـور متنفـرم
فقـد بضـی اَ آهنگآش قشنگته
-_-
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт

F R ? ^^__^^

سلام رزی
 سپاس شده توسط Mason
(13-10-2014، 15:31)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2014، 15:30)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

F R ? ^^__^^

نخیر این نی -_-
چرا :>>>

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط CTG ، Mason
(13-10-2014، 15:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2014، 15:30)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2014، 15:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2014، 15:27)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا این کیه fendergiutar? .-.
چقد فالو شده :|

خخ ..

ب یکی از بچه ها ی عکس گیتار آیبانز نشون دادم ..

میگه خوبه از عکسا من کمتر لایک میخوره ^_^

ی گیتار فندر بش نشون دادم لال شد :V

کسی نیست...

ی شرکته :|
فک کردم کسی یه -_-
لابد فندر اسمشه گیتارم فامیلیش:|
V:
نه باو :|
گفدم شاید فندر اسمه o_O
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(13-10-2014، 15:30)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2014، 15:27)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2014، 15:25)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2014، 15:22)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2014، 15:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"/
غـلد میکـنی
چـرآ؟
هوممم؟

بآرونـه :/
سحـر اصـن حرفشمـ نزن

سوگند دیروز به ما برای روز سیدی فلش کادو دادن _ گـفـتگوی آزاد 213 _ 194

انقدر خوش حال شدم پام پیچ خورد افتادم

لامصب الانم که الانه پام درد میکنه -_-
چـــی
؟؟
فلـش؟؟/
:/
بـه مآ سرویس چآقـو دآدن
گفـدن وآس جهآزتتون
خـرآ
خوشبه حـآلت

زیادم خوش به حالم نیس..
مامانم فلشمو گرفت
چـرا؟
(13-10-2014، 15:32)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2014، 15:29)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهنــآز منم از تیـور متنفـرم
فقـد بضـی اَ آهنگآش قشنگته
-_-
^.^*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
 سپاس شده توسط Navisa. ، мoвιɴα т
(13-10-2014، 15:32)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

F R ? ^^__^^

سلام رزی
سلام سحر (:
(13-10-2014، 15:32)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2014، 15:31)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

F R ? ^^__^^

نخیر این نی -_-
چرا :>>>
زهرمار :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
نقل قول: چـرا؟

گفت فلشمو ویروسی کردی الان باید اینو بهم بدی _ گـفـتگوی آزاد 213 _ 194
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان