امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 230

سَلامـ(:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
(18-03-2015، 15:57)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلیل خاصی نداره .. :> در حده یه پیشنهاد بود .. ! ~_~

آها :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه 230 193
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(18-03-2015، 15:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2015، 15:55)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خ سابقه مدیریتت بیشتره
خودت صلاحت رو بهتر میدونی
اگه بیشتر بود که الان مدیر پزشکی و تحصیلات نبودم .. (: ! مثه دوستان با تجربه و پخته شده در تیم که حامی فریده عزیز هستند و خطه اون رو در مدیریت پیش گرفته اند ، مدیره جاهای بهتر "تـر" میبودیم !

خــدافظ همگـــی .. !
 سپاس شده توسط ERF@N ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(18-03-2015، 15:56)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2015، 15:55)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان .. :> ینی متوجه نشدی که حرفم کاملا تیکه بود .. ؟! :v

مامان :|||

من این روزا مُخ درست حسابی ندارمـ .___.

×WrOnG TuRn× نوشته است:ایسان یادمه:|
فهمیدی متین کدومو میگه:|؟

نع :|

خانومم ک نوشته بودم تو اسکرین شاتم:|
بت زنگ زده بودم:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~ُُBön َBáŠŦ~
چهارشنبه سوریمونم ریده شد ...

بارونی گرفت دیشب کــ -_-

رفتم بیرون ی چرخ خوردم اومدم خونه تا شورت خیس بودم =__=
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، αѕтer ، ERF@N
آلزایمر گرفتم .-.

(18-03-2015، 16:01)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بارونی گرفت دیشب کــ -_-

منم دیشب اصلا خوابم نمیومد داشتم 3شب با تبلتم کار میکردم دیدم صدای بارون از بیرون میاد ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه 230 193
 سپاس شده توسط αѕтer ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(18-03-2015، 16:00)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2015، 15:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خ سابقه مدیریتت بیشتره
خودت صلاحت رو بهتر میدونی
اگه بیشتر بود که الان مدیر پزشکی و تحصیلات نبودم .. (: ! مثه دوستان با تجربه و پخته شده در تیم که حامی فریده عزیز هستند و خطه اون رو در مدیریت پیش گرفته اند ، مدیره جاهای بهتر "تـر" میبودیم !

خــدافظ همگـــی .. !
مهم آدمشه که خوبه بخش مدیریت با سیاستی کثیف انتخاب میشه: )
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، αѕтer ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(18-03-2015، 16:00)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهان (.. ) فِکرشو میکردم :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه 230 193
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Cigarettes.at.daybreak
(18-03-2015، 16:03)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2015، 16:00)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهان (.. ) فِکرشو میکردم :|

خیلی وخت بود تو گ.ا ح نزده بودیم:|

ی جوری راجبع تیم مدیریت حرف میزنید هرکی ندونه فکر میکنه ما اونجا چ سر و سرایی داریم..!
نفس حق داشت..
مافیا بازیه..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، αѕтer ، Cigarettes.at.daybreak
(18-03-2015، 16:01)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آلزایمر گرفتم .-.

(18-03-2015، 16:01)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بارونی گرفت دیشب کــ -_-

منم دیشب اصلا خوابم نمیومد داشتم 3شب با تبلتم کار میکردم دیدم صدای بارون از بیرون میاد ._.
از بارون بدم میـاد -_-
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان