11-09-2014، 15:45
من هنو قفلم رو صداش :|
چقدر قشنگه :|
|
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² |
||||||||||||||||||||||||||||||||
من هنو قفلم رو صداش :|
(11-09-2014، 15:41)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هوم ؟ ._.
11-09-2014، 15:46
همین که من گفتم کلا برنامه ترکید.___________.*****
عوض نکنید الان اهنگ میخونه
11-09-2014، 15:49
درودی دوباره
11-09-2014، 15:52
مال ما مث همیشه خرابه
11-09-2014، 15:54
بـای.
بخش اول حرف های انقلابی
فکر کنید که وقتی می خواسته بازی کند نویسی کنه بگه هر چقدر می نوشتم تموم نمی شد طبق گفته ی صابر من از بچگی علاقه زیادی به بازی و کامپیوتر داشتم، دوست داشتم بازی بسازم. دوره کارشناسی تو دانشگاه یه بار ساخت یه بازی رو شروع کردم و هر چی برنامه می نوشتم تموم نمی شد! بنابراین رهاش کردم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منبع حالا فکر کنید که این ادم پاشه بیاد یه انجمن بزنه که شد این انجمن همه مون می دونیم که اداره ی انجمن کار سختیه بن براین این ادم به این فکر افتاد تا یه نفر دیگه رو هم برای کمک بیاره >>>پورمند بیچاره له شد تا انجمن به یه جایی رسید حالا پورمند که رفت به کاربر ها پست داد تا کار هاش کمتر شه تا جایی که فقط به کاربر ها ی مدیر می گفت چند نفرو بگید تا مدیر کنم حالا فقط کار ایشون شده پول پارو کردن 8 تا 10 تا تبلیغ کسایی که وبلاگ یا سایت داشته باشن می دونن که چه سودی داره هر تبلیف تقریبا ماهی 100 الی 150 تومن کم کمشه خب پول هاست هم خیلی گرون در بیاد میشه 100الی 150 یعنی پول یه تبلیغ و تنها کار ایشون هم عوض کردن اسمه و دادن مقام همین خب الان هم که مدت هاست که نه اسمی عض میشه نه مقامی داده میشه
11-09-2014، 15:56
دوستان میدونم اینجا جاش نیست.ولی میخوام از مرام یکی از دوستام بگم.سپاسم نمیخوام.
حدود4سال یه روز درمیون بعد از ظهرا میرفتم فوتبال.اون موقع توی تیم(احسان ری)(ماله لیگه نوجوانانه).قبول شدم.ولی نرفتم.به خاطر دوستام موندم تو همون زمین.نرفتم احسان. دیروز خواستم مرام یکی از دوستامو امتحان کنم.الکی گفتم من دارم اساس کشی میکنم.میخوام برم.دیگه تو این زمین نمیام.گفت خداحافظ. همین هیچ عکس العملی نشون نداد.فقط گفت خداحافظ. نمیخوام نصیحتتون کنم.خودتون بگیریدش.
11-09-2014، 15:56
D: خُدافض !
11-09-2014، 15:58
عرفان سپاس داد!!!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|