امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

(05-07-2014، 17:59)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:52)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تیکه می ندازی ؟ :|

می دونی کی بود ؟ :|

( این یا اون قبلی ؟ :|  Wink

قبلی ! :|

حتمن خودت بودی ! :|

نگو نه که باور نمیکنم چون اون قبلیه مدل بود -_-

بازم عکس بزارم باور کنی ؟ :|

چقدر زشتم ._.

ایسانم گف ._.

این مدله ؟ :|
دقیقا قیافت به دخترای اونکاره میخوره._.

به دختر مردم میگی اونکاره |:

من جای زنت بودم الان .... .___.
جووون جای زنم بودیBig Grin :|؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط S R U H ، † αƖιєη † ، Mïņ̃†êR
آگهی
رکی یارو داره رقص میله میره اصلا میدونی چیهkaffe2

کی برنده تیتر شد؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، † αƖιєη †
نورا منم اصلا اواتار ندارم :|||
 سپاس شده توسط First Star
(05-07-2014، 17:59)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:57)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امینم؟ برو خونه! Big Grin
وای از خنده مردم!  25r3025r30
جعفر گوش میدی:|:|؟
برو بزا تو حال خودم باشم اش رو گوش کن...

میمیری از خنده...:|
اونا رو قبلا گوش دادم! این جدیدتر بود گوش نداده بودم! 25r3025r30
من بهترین رپر جهان میبودم
اما من انگلیسی بلد نبودم
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(05-07-2014، 18:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:59)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلی ! :|

حتمن خودت بودی ! :|

نگو نه که باور نمیکنم چون اون قبلیه مدل بود -_-

چقدر زشتم ._.

ایسانم گف ._.

بچه ها رضا هم جنس گراست !؟!؟
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، sjmmc ، † αƖιєη †
آیسان ج پ.خ رو بده>_<

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(05-07-2014، 17:59)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی آواتار شاد داره ؟ .______.

باورم نمیشه دارم گدایی آواتار میکنم .__.

من دارم .___.
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(05-07-2014، 18:00)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی برنده تیتر شد؟

من^_^

(05-07-2014، 18:01)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 18:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر زشتم ._.

ایسانم گف ._.

بچه ها رضا هم جنس گراست !؟!؟

:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط S R U H ، sjmmc ، † αƖιєη †
یعکس باعینک گرفتم اخر شب میزارم اواتارمbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(05-07-2014، 18:00)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی برنده تیتر شد؟

کی ؟ :||||||

رضا دهنت .. :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان