امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹8

(27-01-2021، 15:11)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 15:08)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی شد/_/
قابلی ندارد(=

Bb6

شت بر ط(=
دلم نمیاد گوشش رو بزنم ولی مجبورم چون سگ از نظر شنوایی ضعف داره باید کوتاه بشه/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹8 190
 سپاس شده توسط Волшебник
آگهی
(27-01-2021، 15:12)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 15:09)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

ورودی مذهبی ندوس؟

خوبم،خوبی؟

چرا اتفاقا دوس
خدا را شکر
ما هم بد نیستیم حاجی ..
راستی اسمت امیر بود؟ Telegh_26
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط امیر‌حسین
(27-01-2021، 15:19)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 15:09)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایااااااا چ آفریدییییییییی 29314025
*وی به خودش می آید*
اهم اهمممم من هیچوخ به دازایم خیانت نمیکنمممممم اون شوهرمههههه غیر اون هیشکیو نگا نمیکنممممم ۰-۰ :/
ولی حالا یه نمه نگا که عب نداره... 2533
ها چیشد دلت خواس؟ (:
منم دلم خواست Tongue
اوهوم... از نوتلاعم بیشتر خاطر خواشم *^* Heart (:
 سپاس شده توسط _sehun_
(27-01-2021، 15:20)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 15:11)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Bb6

شت بر ط(=
دلم نمیاد گوشش رو بزنم ولی مجبورم چون سگ از نظر شنوایی ضعف داره باید کوتاه بشه/:

آخ طفلکی! |:
ناراحت شدم ...
Love
*-*

سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(27-01-2021، 15:23)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 15:20)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت بر ط(=

آخ طفلکی! |:
ناراحت شدم ...
اهمم الن که کوچولوس ولی پنج سالش بشه باس کوتا بشه
 هعی /:
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹8 190
 سپاس شده توسط Волшебник
(27-01-2021، 15:22)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 15:19)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها چیشد دلت خواس؟ (:
منم دلم خواست Tongue
نوچ تو به رازای نباید خیانت کنی Big Grin
راستی ورژن انیمه ای بی تی اسو دیدی؟؟ واو خیلی جیگره *-*
 سپاس شده توسط _sehun_ ، ᗩᐯᗩ⁷
(27-01-2021، 15:26)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 15:23)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ طفلکی! |:
ناراحت شدم ...
 هعی /:

اسمش چیه؟ (:
Love
*-*

سپاس شده توسط _sehun_ ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(27-01-2021، 15:26)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 15:22)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ تو به رازای نباید خیانت کنی Big Grin
راستی ورژن انیمه ای بی تی اسو دیدی؟؟ واو خیلی جیگره *-*

دازای فرزندم ۰-۰ :/ Big Grin Telegh_01
نههههههههههه کووووووووووووووووووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ *^^^^^*

من همیشه میترسیدم اگه وقتی کی پاپر یا کی درامر شدم به اوتاکو بودنم خیانت میکنم ۰-۰ آخه رو انسانای واقعی کراش میزدم دیگه 15
ولی الان اینو دیدم خیالم راحت شد ۰-۰ Big Grin ناناااااااااای 24
http://dl.akskhor.ir/uploads1/500x446-1589365422673003.jpeg
 سپاس شده توسط _sehun_
(27-01-2021، 15:27)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 15:26)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی /:

اسمش چیه؟ (:

ژینوس صداش میزنم نژادش محلی هستش
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹8 190
 سپاس شده توسط Волшебник ، _sehun_
(27-01-2021، 14:57)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 13:42)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ctrl+w"
منم بررسی کنید خودمو کشتم این چن وقتا

تو بخش مورد نظر درخواست بدید ، چشم

الان میدم
ممنونم^^
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹8 190
 سپاس شده توسط _sehun_ ، امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان