امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰

@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_Lσѕт_

چرا لایک میکنی بعد ور میداری؟:|
 سپاس شده توسط ali.... ، _Lσѕт_ ، Mr. Potato Head ، IM JUST TIRED
آگهی
(10-07-2017، 12:49).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 12:44)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 12:43).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 12:40)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 12:39).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ دخترا حریم خصوصیشونه....بیخودی بری بعد از قورت بالاتم میارن....!

من قصدم خیر بود حداقل میتونست بگه نه و خدافظ لامصب انگار بش چی گفتم همچین دعوا کرد :|

حتما بهش گفتی بیا من داداشت شم تو ابجیم ن؟!   :|

نه فقط پرسیدم سینگلی؟:|

دخترای اینجا سینگل هم باشن باز دلشون پیش یکی گیره....
+
اینم برات تجربه باشه ک دیگه بیخودی ب پ.خ دخترا نری....
خب منم هنوز دلم پیش یکه دیگست ولیی خب تنهایی رو دوس ندارم
بعضیاشون پا میدن :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ 190
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mr. Potato Head ، IM JUST TIRED
(10-07-2017، 12:49)ᴅɪsᴄᴏɴɴᴇᴄᴛ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_Lσѕт_

بعضی از بحثا مُزخرفه :|
 سپاس شده توسط τοxικ ، ali.... ، Mr. Potato Head
(10-07-2017، 12:50)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 12:49)ᴅɪsᴄᴏɴɴᴇᴄᴛ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_Lσѕт_

یه لایک دیگه این حرفارو نداره (:
 سپاس شده توسط ali.... ، Mr. Potato Head ، _Lσѕт_
(10-07-2017، 12:50)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_Lσѕт_

اممم هــــݪی نویسنده شُدنت مباااارک عزیزم *-*
 سپاس شده توسط ali.... ، Mr. Potato Head ، _Lσѕт_ ، IM JUST TIRED
(10-07-2017، 12:51)ᴅɪsᴄᴏɴɴᴇᴄᴛ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_Lσѕт_

باشه :|

(10-07-2017، 12:52)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_Lσѕт_

اممم هــــݪی نویسنده شُدنت مباااارک عزیزم *-*

مرسی عزیزم (: 
 سپاس شده توسط ali.... ، Mr. Potato Head
(10-07-2017، 12:54)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 12:51)ᴅɪsᴄᴏɴɴᴇᴄᴛ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_Lσѕт_

باشه :|
اوک
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، Mr. Potato Head
(10-07-2017، 12:50)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 12:49).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 12:44)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 12:43).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 12:40)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قصدم خیر بود حداقل میتونست بگه نه و خدافظ لامصب انگار بش چی گفتم همچین دعوا کرد :|

حتما بهش گفتی بیا من داداشت شم تو ابجیم ن؟!   :|

نه فقط پرسیدم سینگلی؟:|

دخترای اینجا سینگل هم باشن باز دلشون پیش یکی گیره....
+
اینم برات تجربه باشه ک دیگه بیخودی ب پ.خ دخترا نری....
خب منم هنوز دلم پیش یکه دیگست ولیی خب تنهایی رو دوس ندارم
بعضیاشون پا میدن :|
:301:اگ دلت پیش کس دیگ ای گیره سعی نکن بخاطر اینکه از تنهایی دربیای یکی دیگ رو وابسته خودت کنی بعد ولش کنی
:|
_بــ چیـ تشبیــهمـ میکنی؟؟!
+دریــــــــا...
_چــرا؟؟!
+چــون هرچیعـ غمــ داریـ تو خودت غرقـ میکنیـ((:
 سپاس شده توسط Mr. Potato Head ، _Lσѕт_ ، IM JUST TIRED ، ali.... ، [ SouL ]
ما رفتــیم خوش بگذره فـعلا...
 سپاس شده توسط _._hnw_._ ، _Lσѕт_ ، ali.... ، IM JUST TIRED ، _._hnw_._
عجب محدثه خواهره من چرا بهت برخورد میگم من کسی نیستم بهت بگم در باره ی چی حرف بزنی یا نزنی ولی چون خودت گفتی به من ربطی نداره منم گفتم اگه بهت ربطی. نداره چرا نظر دادی به هر حال اگه ناراحت شدی شرمنده 

سپاس شده توسط ali....

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان