امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(21-10-2015، 20:09)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:07)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:03)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم میرم :|
تازه میخوام تو کوچه خیابون چادر بزنم..
وای چه خفن ..
:|

آفرین: )
تونستی فیلم هم بگیر
بعدا بیا چند تا راه هم واسه اذیت کردن اینا بهت یاد بدم: )
اصلا ماهان بذار بلیط می گیرم با هم میریم: )

نه باحالیش به اینه که اینطوری با بدبختی بری..
: )
نه از اون باحال تر اینه که با اینا بری: )
سلام دوتا آقاعلی ها
سلام آیدا
سلام غزل
سلام استرن
 سپاس شده توسط Interstellar ، bOoOoOy ، Faust ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(21-10-2015، 20:08)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام غزاله ..خوبی؟
مهرناز ._.
سلام.. خوبم ! خوبی ؟
 سپاس شده توسط Faust ، sober
سلام 2 عدد علی ها :|

خوبید؟(:
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، sober ، Jack Daniel'ѕ
Kapitan black

Ch fazi dare :| 

Srm drd mikone
 سپاس شده توسط sober ، Faust
(21-10-2015، 20:12)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:09)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:07)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:03)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم میرم :|
تازه میخوام تو کوچه خیابون چادر بزنم..
وای چه خفن ..

آفرین: )
تونستی فیلم هم بگیر
بعدا بیا چند تا راه هم واسه اذیت کردن اینا بهت یاد بدم: )
اصلا ماهان بذار بلیط می گیرم با هم میریم: )

نه باحالیش به اینه که اینطوری با بدبختی بری..
: )
نه از اون باحال تر اینه که با اینا بری: )
سلام دوتا آقاعلی ها
سلام آیدا
سلام غزل
سلام استرن
نمیبرنم که.. :|
 سپاس شده توسط sober
(21-10-2015، 20:11)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:06)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اع غزلکم چطوره؟

جان ؟ O_O
این احسان کدوم گوریه باباشو در بیارم .. دوباره سیگار کشیده >_<
2 بار زیر قولش زد .. -_-

جانو زهر مار:|
خیر سرم مهربان شدم:|
اصن ارزششو نداری
چطوری؟
چیییییییییییی Angry
که دوبار زده زیر قولش
بهش گفته بودم اگه بزنه زیر قولش چی میشه

خفففففففففههههههههههههههههههههههه شووووووو >___<
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 190
 سپاس شده توسط sober
(21-10-2015، 20:11)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:06)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اع غزلکم چطوره؟

این احسان کدوم گوریه ؟

حاضر ._.

(21-10-2015، 20:10)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلانی ها سلام کردم -_-
جواب نمیدید سپاس بدید :|

و علیکم یا شیخ :|
دوس دارم به فوش بکشمت:|
احسان اهورا میخواد بره چین پکن:77777777777777777777
خوراک چیز خز:77777777777777777
 سپاس شده توسط sober
سـلآم..
 سپاس شده توسط sober ، Jack Daniel'ѕ ، Interstellar ، bOoOoOy ، Faust
(21-10-2015، 20:11)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اع غزلکم چطوره؟

جان ؟ O_O
2 بار زیر قولش زد .. -_-

جانو زهر مار:|
خیر سرم مهربان شدم:|
اصن ارزششو نداری
چطوری؟
چیییییییییییی Angry
که دوبار زده زیر قولش
بهش گفته بودم اگه بزنه زیر قولش چی میشه
اومد ._.
(21-10-2015، 20:11)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اع غزلکم چطوره؟

جان ؟ O_O
2 بار زیر قولش زد .. -_-

من ارزو داشتم دوس پسرم سیگاری باشه :|
 سپاس شده توسط sober ، esiesi
(21-10-2015، 20:11)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اع غزلکم چطوره؟

جان ؟ O_O
2 بار زیر قولش زد .. -_-

من ارزو داشتم دوس پسرم سیگاری باشه :|

خیلی ها خیلی آرزو دارن !
دلیل نمیشه که برآورده شه …
الان آروزی همه پسرا یکیه :v
 سپاس شده توسط sober ، *VENUS* ، esiesi ، Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 81 مهمان