امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(26-06-2014، 11:22)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی به ما اهمیت نمی ده بدرود

بین باید بیخود بپری وسط حرفشون
بعد دعوا میشه
بعد وارد بحث میشی Big Grin
فقط 20% اخطار میگیری که اونم چیزی نیست
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Aiden Pearce
آگهی
(26-06-2014، 11:21)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:16)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:13)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:11)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر به اطلاع دوستان من سالیان هس شیفه ایشانم دوستانم باخبرنRolleyes

آره جان عمت این توی بازی انتخابی جام جهانی بازی نکرد بعدش تو پرسپولیس شوت از راه دور خوراکش بود بعد شما شیفتش بودی فردا منم میرم تیم ملی دو تا توپ میگیرم همه عکسمو میذارن!!!!

تو!!!!

خخخخخخخخخBig Grin

من عمه ندارم بروخداروشکرکن چون داشتم سرویس بودیDodgy

دومن من ازاون زمانیکه کلاه برعکس میزاشت شیفته اش بودم ولی همه ازش بدشون میومدSleepy

سومن به توچه فضول!!!Dodgy
بس کنىن

ماشروع نکردیم که تمومش کنیمAngel
(26-06-2014، 11:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرین دیشب نبودی !؟!؟!

علی بیخیال بگوز Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(26-06-2014، 11:25)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرین دیشب نبودی !؟!؟!

علی بیخیال بگوز Big Grin

بزار ببینم
کسی نیست !!!!!!

اوخیش Big Grin

اما چی شد ؟
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(26-06-2014، 11:24)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:22)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد دعوا میشه

دلیل اینکه با یک نویسنده ****** ( هر چی می خوای بزار اونجا ) بحثمشده همونه و تمام تلاشم رو می کنم که اخطار نگیرم
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 190
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(26-06-2014، 11:21)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان

یکمی باهاتون حرف دارم !

اول : ما همه ی تلاشمون رو کردیم ، ولی نشد !

دوم : مرسی از اونایی که مارو حمایت کردن ، واقعا دمشون گرم

سوم : الان اینجا 4 صبح ، از بَسکی کامنت های فحش خوندم هنوز خوابم نبرده !

واسه همین موضوع دیگه تصمیم گرفتم فیسبوک نیام و

این پیج رو به یکی از هوادارانم ( دوست صمیمی ) خواهم داد و

از این به بعد به جزء یک پروفایل شخصی هیچ پیجی در فیسبوک ندارم ...

مرسی از فحش هایی که به پدر مادر بی گناهم دادین . . .

( حقیقی D: )

بس کنیدلطفن اهAngry

وقتی دفاع نداریم حقیقی معجزه کنه عایا؟؟!!Angry

دیگه چیکارنکردکه باس میکردAngry

مردم ایران همینن تفAngryAngry
(26-06-2014، 11:27)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:25)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرین دیشب نبودی !؟!؟!

علی بیخیال بگوز Big Grin

بزار ببینم
کسی نیست !!!!!!

اوخیش Big Grin

اما چی شد ؟

نیومد Undecided

(26-06-2014، 11:28)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:21)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان

یکمی باهاتون حرف دارم !

بس کنیدلطفن اهAngry

هر وخ گفتم عن بپر بگو من
کسی با تو نبود
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ
(26-06-2014، 11:20)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:18)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:16)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:06)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:04)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینقد حال میکنم ، حال یکیو به این مدل میگیرم ! ((:

منم انقدر حال میکنم بعضی افراد رو اسکول می کنم !!!!!:ag54:

خخخخخ ضایه اسکول نشدم (:

چون قبلا همینو داخل همین فلشخور خونده بودم ((:

اسکل تویی که خودتوقاطی دخترامیکنی شلغمDodgy

یوهاهاهاهاهاها (((=

ایول!

خخخخ ( 25r30 )

فدایی داریAngel
(26-06-2014، 11:27)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:24)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد دعوا میشه

دلیل اینکه با یک نویسنده ****** ( هر چی می خوای بزار اونجا ) بحثمشده همونه و تمام تلاشم رو می کنم که اخطار نگیرم

اینم حرفیه Idea
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Aiden Pearce
(26-06-2014، 11:28)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان

یکمی باهاتون حرف دارم !

بس کنیدلطفن اهAngry

آروم آروم آب قند بیارین حالش بد 
چی سریع غیرتی می شی
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 190
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان