موضوعها: 462
سپاس ها 5032
سپاس شده 9896 بار در 5297 ارسال
حالت من: هیچ کدام
31-01-2016، 13:35
(آخرین ویرایش در این ارسال: 31-01-2016، 13:36، توسط محمّد.)
گربه:بسیاردوست داشتنی وتحسین برانگیز.
گاهی اوقات خجالتی امازیرک وسریع الانتقال.گهگاه سکوت راترجیح می دهید.دوست داریدبه همه ی مسایل پی ببریدوازهرماجاریی سردربیاورید.درشرایط عادی خونسرد وخوددارهستید.اماوقتی پای استدلال به میان می آیدبه آتشفشانی آماده فوران شبیه می شوید.بشدت طرفدارمدهستید.ولی بطورکلی با هر تیپ آدمی نشست وبرخاست می کنید.امادوست نداریدکه باغریبه ها زیاد حرف بزنید.مردم درکنا رشما راحت هستندودرانتخاب دوستانتان دقت می کنید.
کاملا درست
موضوعها: 15
سپاس ها 457
سپاس شده 149 بار در 62 ارسال
میمون:بسیارکم حوصله وعصبی!!!
دلتان می خوهدهرکاری باسرعت هرچه تمام ترانجام شود.اساساًفردی بی شیله پیله بوده وعاشق این هستیدکه کانون توجه قراربگیرید.ازاین رهگذر،منحصربه فردوبی مانندهستید.
از اسم حیوون هم شانس نیاوردم
مرسی
اِنــســـآنــی کِـ نِــمیـدآنَـد چِـــگونه بِـ نِـگَرآنی مآ بِـخَـنـدِد جَـــوآن مــیـمیرَد
زِنــدِگـــــی پـُر اَز اِنـتِخـآب اَسـت مـــــــآ جُـرأَتـَشـ رآ نـَدآریـــم
__Y.-.N__
موضوعها: 7
سپاس ها 425
سپاس شده 332 بار در 183 ارسال
موش- حیوان روز تولد؟!؟ شما جزء کدوم دسته اید؟!؟احدی شیطان،ناقلاوبازیگوش.
برق بازیگوشی درچشمانتان همان عاملی ست که موجب گیرایی وجذابیت بالای شمادرنزداطرافیان ودوستان می شود.بسیارشوخ طبع وبامزه.پس تعجبی نداردکه مردم خواهان همکاری شمابوده وچشم انتظارحضورتان درتمام فعالیتهای گروهی می شوند.ازسوی دیگرحساس ودل نازک هستیدکه این یکی ازنقاط ضعفتان است.مردو مجبورندهنگام حرف زدن باشما،درانخاب کلمات بسیاردقیق و سنجیده عمل کنند.خدابه دادکسی برسدکه هنگام روبروشدن باشما با کلمات بازی کند!
تصادفی درست بود
اونـــیـــ کِـــ میـــبـخشـــه یـــه مِهرَبونـــِ
وَاـــی اونـــیـــ کِـــ فرصـــتِ دوبـــارِه مـــیدِه
~~~~~~~ یـــه اَحمـــقـــِ ~~~~~~~
موضوعها: 78
سپاس ها 2247
سپاس شده 989 بار در 363 ارسال
سگ: وفاداروخواستنی.
هرگزنمی توان دروفاداریتان شک کرد.درکارتان صداقت وخلوص نیت به چشم می خورد.بسیارساده دل وبی شیله پیله.اهل جروبحث کردن نیستید.متواضع،خاکی وواقع بین.به همین دلیل است که دوستانتان دل بسته ی شما می شوند.درانتخاب پوشاک وسواس وسلیقه ی خاصی دارید.اگرلباسهایتان مطابق مدروزنباشد،مسلماً ناراحت می شوید.محبوب، پرطرفدار،خوش برخوردوباگذشت هستید.دوستانی بسیارخوب وقابل احترام دارید،دوستانی که هرکدام شخصیت برجسته ای ارند.
موضوعها: 99
سپاس ها 42
سپاس شده 690 بار در 237 ارسال
سگ: وفاداروخواستنی.
هرگزنمی توان دروفاداریتان شک کرد.درکارتان صداقت وخلوص نیت به چشم می خورد.بسیارساده دل وبی شیله پیله.اهل جروبحث کردن نیستید.متواضع،خاکی وواقع بین.به همین دلیل است که دوستانتان دل بسته ی شما می شوند.درانتخاب پوشاک وسواس وسلیقه ی خاصی دارید.اگرلباسهایتان مطابق مدروزنباشد،مسلماً ناراحت می شوید.محبوب، پرطرفدار،خوش برخوردوباگذشت هستید.دوستانی بسیارخوب وقابل احترام دارید،دوستانی که هرکدام شخصیت برجسته ای ارند.
به به جب سگی
موضوعها: 10
سپاس ها 11
سپاس شده 105 بار در 30 ارسال
گربه:بسیاردوست داشتنی وتحسین برانگیز.
گاهی اوقات خجالتی امازیرک وسریع الانتقال.گهگاه سکوت راترجیح می دهید.دوست داریدبه همه ی مسایل پی ببریدوازهرماجاریی سردربیاورید.درشرایط عادی خونسرد وخوددارهستید.اماوقتی پای استدلال به میان می آیدبه آتشفشانی آماده فوران شبیه می شوید.بشدت طرفدارمدهستید.ولی بطورکلی با هر تیپ آدمی نشست وبرخاست می کنید.امادوست نداریدکه باغریبه ها زیاد حرف بزنید.مردم درکنا رشما راحت هستندودرانتخاب دوستانتان دقت می کنید
– – – – – – – – – – ✘ – – – – – – – – – ➜
♂ﻧـﯿــــﺎﺯﯼ ﺑــِـﻪ ﭘــَـﺮﻭﺍﺯ ﻧـﯿـــﺴـﺖ♂
ﻫَـﻤـﯿــــﻦ ﭘـــﺎﺋـﯿــﻦ ﺑـﺎﻟـــــﺎﺗَــــﺮ ﺍﺯ ﺧِﯿـﻠـــﯿـﺎم
– – – – – – – – – – ✘ – – – – – – – – – ➜