امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امتیازات: 4.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ششمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!)

Angry رکــــــــورد جنجال برانگیز من TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue
51490041
 سپاس شده توسط ارمين2012
آگهی
مئک»ئم
 سپاس شده توسط ارمين2012
با اینکه روز اولم بود ولی خوب رکوردی زدما Big Grin 499.504
 سپاس شده توسط ارمين2012
هرچقدر سعی کردم این چندروز برم نتونستم,انقدر اعصابم خورد میشه وقتی یادم میوفته که اون saber دغل باز بخاطر چندرغاز پول کرد,فقط بخاطر اینکه مسابقش جذاب تر بشه و آدمای زیادی بیان تو مسابقش.من که دیگه پامو تو این سایت نمیزارم,هیچوقت.اونم یه روزی باید جوابشو پس بده.تف تو روی هرچی دغل بازه.حقت اینه که بیشتر از اینا بت بگم فقط حیف که روزه ام.اون پول کثیفتم برا خودت.حیف اون همه وقتی که گزاشتم برا این بازی.گزاشتی گزاشتی 3 روز به آخر بازی منو خواهرمو زدی تو یه رده در حالی که 20 روزپیش بهت گفته بودیم.بچه ها mamali,ladybug,kamifc,poya مسابقه با شما خیلی عالی بود.
 سپاس شده توسط ارمين2012
(30-07-2012، 17:22)ALI.K نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچقدر سعی کردم این چندروز برم نتونستم,انقدر اعصابم خورد میشه وقتی یادم میوفته که اون saber دغل باز بخاطر چندرغاز پول کرد,فقط بخاطر اینکه مسابقش جذاب تر بشه و آدمای زیادی بیان تو مسابقش.من که دیگه پامو تو این سایت نمیزارم,هیچوقت.اونم یه روزی باید جوابشو پس بده.تف تو روی هرچی دغل بازه.حقت اینه که بیشتر از اینا بت بگم فقط حیف که روزه ام.اون پول کثیفتم برا خودت.حیف اون همه وقتی که گزاشتم برا این بازی.گزاشتی گزاشتی 3 روز به آخر بازی منو خواهرمو زدی تو یه رده در حالی که 20 روزپیش بهت گفته بودیم.بچه ها mamali,ladybug,kamifc,poya مسابقه با شما خیلی عالی بود.
اول این که اصلا رکورد شما تو سه تای اول نیست که میای پرت و پلا می گی و جزوه برندگان نیستی.

دوما وقتی شما از یه جا وصل می شی از کجا می شه فهمید جای هم رکورد نزدید و تقلب و دغل بازی نکردید و حق دیگران رو ضایع نکردید.

در ضمن این حرف شما خیلی مسخره است که مسابقه جداب تر بشه شما رو یه نفر حساب کردیم خودت نگاه کنی اصلا ربطی نداشت.

شما هم بهتره یکم رو خودت کار کنی و یکم ادب و فرهنگ داشته باشی که به خاطر این مبلغ به قول خودت چندر غاز(که اونم به شما اصلا تعلق نمی گیره چون رکوردت کمه) نیای بی فرهنگ بودن و نداشتن ادبت رو به همه نشون بدی که چون ابرو و شخصیت ادم بیش تر از این ها می ارزه.

نیاز نیست بیش تر بگی چون همین اندازه تربیتت رو نشون دادی...
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط --mamali-- ، serpico ، ارمين2012
شما (ALI.k) می خواستی سواستفاده کنی دی گه داداش من به خاطر به قول خودت چندغاز خواستی هم اول بشی هم دوم Dodgy
 سپاس شده توسط SABER ، ارمين2012
سلام آقا صابر بثبت رکورد جدید منتظر باشین4323355
هر چه موانع جدی تر و سخت تر باشد , لذت تلاش و پیروزی بیشتر است
 سپاس شده توسط SABER ، ارمين2012
مسابقه دقیقا چه روز و چه ساعتی تموم می شه؟! Huh
 سپاس شده توسط ارمين2012
خوب بگید کی تموم میشه DodgyDodgyDodgy
 سپاس شده توسط ارمين2012
در صفحه اول توضیح داده شده.
الان من یه جا یادداشت کرده ام.

دقیقا نداره...
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط ارمين2012

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سیزدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!)
  دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!)
  یازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!)
  دهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه!!!)
  نهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه!!!)
  هشتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!)
  نفرات اول تا سوم هشتمین دوره ی فلشخور
  هفتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!)
  نظرسنجی: برگزاری ششمین دوره مسابقه بزرگ رکورد زنی فلش خور با جایزه نقدی !!!
  پنجمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان