امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(10-04-2014، 13:12)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 13:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــوب شـاید رفتـه بود نـآهـآر بخــوره (:
شـایدم رفته بـود دستشویی (:
شاید نبود الان اومد ! |:
هیچ چیز غیر ممکن نی !

چقدر تو ساده ای

میگم همین جا بود

مـریض نیست ک همینجا باشه و حرف نزنه :|

(10-04-2014، 13:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 13:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 13:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 13:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 13:06)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع بیا

اون وخت بگو من این بابا را می خوام

خــوب شـاید رفتـه بود نـآهـآر بخــوره (:
شـایدم رفته بـود دستشویی (:
شاید نبود الان اومد ! |:
هیچ چیز غیر ممکن نی !

بچم رو گاز بود باید برش میداشتمO-o

چی میگــه /؟؟ |:"

چیزای خوب خوب

مثلــاََ ؟ |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N
آگهی
امروز, 01:42 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: امروز 01:43 PM، توسط ERF@N.) ارسال: #178
amO tataL آنلاین
بد ♠♣پاگذاشتی روقلبم که هنوجاش مونده♣♠
سپاس ها 3580
سپاس شده 3411 بار در 1600 ارسال
RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】
:|بز

باز دست بردی تو ارسال مردم؟؟

(10-04-2014، 13:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـریض نیست ک همینجا باشه و حرف نزنه :|

اتفاقا خیلیم مریضه^_____^

عرفان@_@
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N
(10-04-2014، 13:14)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 13:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم ک ساده ای دخدر گلم

هــــووووووووووووووم ؟ من سـآدم ؟ شاید نمیدونم )":
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
دستم دراومد تا متن ی آهنگی رو بنویسم -_- این همه نوشتم آخرش اسم آهنگه رو نمیدونم چیه |||:

~~> سپاس بدین نامردا دستم شیکست تا تایپش کردم .. -_- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=100662

عرفان اینو دانلود کُن آهنگه همین متنشه (((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://rap3da-dl.com/music/Javad_Yakuza-Eftekhar-320/Yakuza%20-%20Outro.mp3

Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 19
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(10-04-2014، 13:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 13:14)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم ک ساده ای دخدر گلم

من خودم از همه چیز خبر دارم

من هیچ وخت بدون اگاهی حرف نمی زنم

سپاس شده توسط Dead Silence
شام مافین پیتزا داریم حداقل این بهترهTongue
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 19

ملیتا حالا اینا رو ول کن (:
میخواستی با بابا حرف بزنی (؛
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
احساس غریبی میکنم
خدانگهدارتان
برم با نیکی بحرفم
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 19
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، [ niki ]
(10-04-2014، 13:17)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 13:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم ک ساده ای دخدر گلم

من خودم از همه چیز خبر دارم

من هیچ وخت بدون اگاهی حرف نمی زنم

از چی خبـر دآری ؟ ^_^

اره من خعلــی دخدره سآده ای هستم خعلـی ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(10-04-2014، 13:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتا حالا اینا رو ول کن (:
میخواستی با بابا حرف بزنی (؛

حرفام یادم رفت

(10-04-2014، 13:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چی خبـر دآری ؟ ^_^

اره من خعلــی دخدره سآده ای هستم خعلـی ...

از این ک اینجا بود دیع

سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان