امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

اَه لـَعنَتی -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 188
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، Shadow of Death ، M.K.N ، ★BlAcK EvIl★
آگهی
(20-11-2013، 19:48)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی
درود هم وطن
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Shadow of Death
نقل قول: داداش فرید ببخشیدا ولی خفه شوگفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 188
ایتینگ واوا

نقل قول: فــک کــن مــنم همیــن شکلــی . . ولــیع نــع . . مــن میــرم کــه بــرم . .!!!

ای جونم. ای جون.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Shadow of Death
(20-11-2013، 19:48)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نی نی شیطونه تا به حال صدبار خدافظی کرده بعد برگشته!!!

‏.

‏.
برای من مهمه فرید!
می خوام صد سال سیاه نباشه!

[/quote]

فــدآت نظــره لطفتــه بــرآدر . . انگــآر بــدجــور از دستــم شــآکــی . . !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 188
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Shadow of Death ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(20-11-2013، 19:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2013، 19:43)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‏.
‏.
برای من مهمه فرید!

نخیــرم . . . اشتــبــآه گــرفــتــی . . /: !!! مــن بــرآی بــآر دوممــه . . |: !! دفعــه ی اول فاطمه قسمم داد موندم . . ولی این دفعه حتمیه !!

تا ببینیم! اگه دو ماه نیای ثبات قدمتو ثابت کردی! Smile
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Shadow of Death ، FARID.SHOMPET
برای من اینجا جا نی خدافس
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، FARID.SHOMPET
(20-11-2013، 19:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2013، 19:43)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‏.
‏.
برای من مهمه فرید!

نخیــرم . . . اشتــبــآه گــرفــتــی . . /: !!! مــن بــرآی بــآر دوممــه . . |: !! دفعــه ی اول فاطمه قسمم داد موندم . . ولی این دفعه حتمیه !!
من برات مهمم ؟
ما که دیگه تو خصوصی همه چیو ریختیم وسط حالا اگه من قسم بدم میمونی؟
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Shadow of Death
(20-11-2013، 19:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَه لـَعنَتی -_-

عع تارا؟؟0__0
سلام عیزم خوبی؟؟
چه خبرا؟؟
چی کارا میکنی؟؟
یه اس ندیا -__-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Shadow of Death
(20-11-2013، 19:48)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوا که نیومده ادم جان. هوا رفته دانشگاه. دیگه درس داره. نمی تونه زیاد بیاد پیشت.

اونکه هوا نیست:|
حواِ :|
در ضمن اینجا زیاد نمیاد ولی پیش من میاد (:
چی فکر کردی؟(:
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ★BlAcK EvIl★
آیـــســـان خیــلی بدیــ...):

الان میرم خودمو از رویـ.....

از رویـ.....

از روی تـــخـــتـــمـــ پرت میکنم پایینDodgy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان