امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(06-10-2020، 13:24)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییییی
منو ترسوندی دختر

چیزی که خیلی توی رمان عجیبه تبدیل کردن رمان از یک داستان کودکانه به یک داستان درام و جناییه.
این داستان کودکانه نیست.
جنایی و دارم و اکشنه

همیشه شانس میآوردم که اخطار نمیگرفتم
البته که یادمه یه بار وقتی نویسنده بودم یکی از مدیرا گفت این دختره خیلی بددهنه نباید بذاریم مدیر شه LOLLL
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel*
آگهی
(06-10-2020، 13:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2020، 13:16)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی دوس دارم باهات آشنا شم بیشتر
@*VENUS*

بنده از فسیل ها هستم.. اولین اکانتمو ۷ سال پیش اینجا ساختم
اسمم آرمیناست.. روانشناسی میخونم .. مشهد زندگی میکنم
دختر وحشی و عقده ایم ^_^

خیلیم بد دهنم!

اووف 7 سال پیش
خوشبختم آرمینا*-*
منم بددهن و وحشی ام////=
دختر خوب و مهربونی بنظر میای(=
منم فاطمه ام دوس دارم سهون صدام کنن سهون خیلی میدوسم کلاس شیشمم دوس داشتم پسر بودم/= اکسوالم و همینا دیگه(=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel*
(06-10-2020، 13:31)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2020، 13:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنده از فسیل ها هستم.. اولین اکانتمو ۷ سال پیش اینجا ساختم
اسمم آرمیناست.. روانشناسی میخونم .. مشهد زندگی میکنم
دختر وحشی و عقده ایم ^_^

خیلیم بد دهنم!

اووف 7 سال پیش
خوشبختم آرمینا*-*
منم بددهن و وحشی ام////=
منم فاطمه ام دوس دارم سهون صدام کنن سهون خیلی میدوسم کلاس شیشمم دوس داشتم پسر بودم/= اکسوالم و همینا دیگه(=

دیگه پیر شدم دختر جان.. الان خیلی سر به راهم
ولی هنوزم دوست دارم همرو بزنم
شما جون بخواه! سهون صداتون میکنیم!
تو ایران اکثر دخترا دوست دارن پسر باشن!

الان خیلی دختر گلی شدم ! ( آقا صابر نگاه کن ^.^ )
اینقد ماه شدم که آماده ام مدیر ناظمم کنی !
میدونم از mistake خسته شدی! من با کمال میل جاشو میگیرم ^_^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، _sehun_
اگه این رمان واقعی بود شما چیکار میکردین؟
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Emmɑ
(05-10-2020، 12:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:11)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنها کسی که از من استقبال می کنه شمایید.

حالتون چه طوره؟!

سلام جیگر طـلآ ^.^

با منید؟!
خب یکی بیاد پ.خ به طرفه العینی مخشو بزنم Big Grin

(06-10-2020، 13:36)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه این رمان واقعی بود شما چیکار میکردین؟

میگفتم عجب
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(06-10-2020، 13:37)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام جیگر طـلآ ^.^

با منید؟!

بله!
احوال شما؟
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
طرفه العین
( مصدر ) یک بار بهم زدن پلک چشم چشم بهم زدن بیک چشم زدن بیک چشم زد یا یک طرفه العین . بیک چشم زد : یک طرفه العین تقدیم و تاخیر نیفتد . به یک طرفه العین . در مدتی معادل یک چشم زدن : جبرئیل دست من بگرفت و مرا بیک طرفه العین باسمان اول برد . یا دریک طرفه العین . به یک طرفه العین : زصحن خاک در یک طرفه العین بر آمد تا قضای قاب قوسین . ( اسرارنامه عطار) توضیح این کلمه را در تداول بضم طائ تلفظ کنند و خطاست .
یکبار بر هم زدن پلک چشم و کسانی که بضم طائ خوانند محض غلط .
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(06-10-2020، 13:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2020، 13:31)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووف 7 سال پیش
خوشبختم آرمینا*-*
منم بددهن و وحشی ام////=

دیگه پیر شدم دختر جان.. الان خیلی سر به راهم
ولی هنوزم دوست دارم همرو بزنم
شما جون بخواه! سهون صداتون میکنیم!
تو ایران اکثر دخترا دوست دارن پسر باشن!

نه بابا شما هنوز جوونید Wink
آیا از وحشی بودن خود رنج میبرید؟/= من هم همینطور Telegh_59
خدانکنه,مرسی
آره چون تو ایران دختر بودن سخته....
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(06-10-2020، 13:37)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام جیگر طـلآ ^.^

با منید؟!

پ ن پ/:
+
از گربت چه خبر
عکسشو اپلود کن^___^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان