امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

(12-06-2014، 18:01)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منُ سابقه دار کردید .. حلالتون نمیکنم -_-
من تالا محروم نشده بودم .. cry girl

چی شده ؟ :|
اشتباهی بنش کردن:V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Wanton ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(12-06-2014، 18:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:49)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا اینو به کسی نگفته بودم:|
میخواستم ببینم چ مزه ای داره....
فهمیدم طرف تو خودش میمونه:|
الان شاخ شُدی |:
اگه به شاخه که الان یه وری بودی جیگر(:
پـووووففف رضی تو بیش از حد بی جنبه شُدی -ـــ-

یکم اون جنبـه رو ببـر بـآلا Rolleyes
اینم تاحالا به کسی نگفته بودم:V

اون > جیگــر < خیـلی بـآعــث جلـب توجـه مـن شُـد !!18
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
ایش ی موضوع درست کنید حوصلم سریدDodgy
گفتگو که مشکلی نداره ؟
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، -м α є ∂ є-
(12-06-2014، 18:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 18:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان شاخ شُدی |:
اگه به شاخه که الان یه وری بودی جیگر(:
پـووووففف رضی تو بیش از حد بی جنبه شُدی -ـــ-

یکم اون جنبـه رو ببـر بـآلا Rolleyes
اینم تاحالا به کسی نگفته بودم:V

اون > جیگــر < خیـلی بـآعــث جلـب توجـه مـن شُـد !!18
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.pic.news.roline.ir/1715.jpg

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، #marya# ، -м α є ∂ є-
(12-06-2014، 17:59)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:49)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:40)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نَ بآو اون شوور نیس که :||||
دیه بهم پ خ نمیده بیشعور :|
خـودت اعتـرافــــ.... کـردی دخــدرمــ...!!!Rolleyes

قبلـــن بــت پ خ میـداد ینی شوهـرت بـود ؟ @_@

اگـه ب ملی نگفـــتم :| دهنــت سـرویس اصـد :|

ملیتا اومده پُـــزه تو رو ب من میدع |:

دارمــ... واسَـتRolleyes
ایییییییش >ـ<
ملی بآید بدع Rolleyes
ملی خودش گف مردیکه دیوونس منم ولش کردم Angel
ملی هم اَزش خوشش نمی یومد :|

خوشت یا خسورت ؟ :||||||

توروخدا راس میگی ؟ :|

تو خوشت نیومد ؟! ||:
بعله !!

خوشم نیومد :||

خودکشی میکردی واسش ||:

حالا ک دیگه پ خ نمیده میگه بدم می آد |:

برو عمـو *_*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(12-06-2014، 18:01)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 17:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منُ سابقه دار کردید .. حلالتون نمیکنم -_-
من تالا محروم نشده بودم .. cry girl

چی شده ؟ :|

هیچ ..

دو تا از دوستان تـِز دادن ک فرزام تو اکانتمه و منُ Hک کرده (ینی بجا من داشته حرف میزده .. )

بعد پری زد منو محروم کرد ک الان شکر خدا پی بردن من سارا بودم :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط #marya# ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
26 پیام خصوصی و هیچکدومش پریـــــــــآ توش نیسDodgy

سلــــــــــــــآمRolleyes
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط Wanton ، Mᴏsᴇs ، Dead Silence ، #marya# ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، -м α є ∂ є-
(12-06-2014، 18:02)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگو که مشکلی نداره ؟
نه:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Wanton ، -м α є ∂ є-
(12-06-2014، 18:03)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

26 پیام خصوصی و هیچکدومش پریـــــــــآ توش نیسDodgy

سلــــــــــــــآمRolleyes

لامصب چقدر طرفدار داری :|

سلام .
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs ، parmida.a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان