امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

(01-06-2014، 13:11)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 13:09)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 13:08)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Directioner girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ERF@N ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
First Star ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
helenpak ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
P.O.O.R.Y.A ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SomeOne × ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღ✿ ДVД ✿ღ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯مهرزاد✯ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ سـُــــکـُــــــوت ツ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツℒმMἶმツ 3 کاربر پنهان

بهع این همه انسان یکیشون یه بحث نمیندازن وسط |:
خوب خوبی ؟ :|
چه موضوع قشنگی |=تنکس یو خوبی؟
آره خوبه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 188
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
آگهی
(01-06-2014، 13:13)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 13:11)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد؟! /:
من قبلا تورو نمیشناختم |:
طبیعیه همه اینجا همین حسو نسبت به من دارنRolleyes
ولی من تورو یادمه هااا ..

آواتارت عکس خودت بود با یه برنامه ای شبیه نقاشیش کرده بودی :/

هیمممم :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، ∆ MeRzaD ∆
(01-06-2014، 13:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزادددددددددددد :| !

هیممم میخواستم در جواب اون روزت که یهو خونمون برق رفت بگم که :|

اصن هم هفتم مُضخرف نی درسایی که تو الان داری تو مقتع سوم میخونی منم دارم میخونم تازه جلو تر از

تو هم دارم میخونم ؛ درسای سوم و دوم و اول دبیرستان :|

هیممم -_-*
:|
میدونم :| به نظرت خوبه که درسای جلو تر رو هم میخونید؟ :|
اینطوری کِ سخت تره :| من از این لحاظ گفتم :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘
کسی منو تارا رو تحویل نمیگیره ! :|
فاطی نامرد تا ایسان دید من نقش پشمُ براش ایفا کردم |:
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆
خدافض Angel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ×ThundeRBolT× ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-06-2014، 13:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع باو اون اُ این امیده :|

اُمید خودمون :|

چرا ؟ :|

برا من روز پُر هیجان و استرس آوری بود همش ما دُخترایی که تو میدون بودیم از ترس وهابیا کون ب کون تکون نمیدادیم :|

شنیدین قضیه وهابی هارو که ؟
همون چشم آبیه که گفتی ؟! +__+

هیچی یه بار بادکنک ترکید تو صورتم ،صورتم میسوزه:|

یه بار هم سرم گیج رفت با زانو خوردم زمین داغون شده پام :|

از صب هم دو بار خون دماغ کردم :|

هیمم هم رنگ گچ هم شدم :|

وهابیا ؟! فک کنم شنیدم ولی یادم نیس :|
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-06-2014، 13:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 13:13)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 13:11)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد؟! /:
من قبلا تورو نمیشناختم |:
طبیعیه همه اینجا همین حسو نسبت به من دارنRolleyes
ولی من تورو یادمه هااا ..

آواتارت عکس خودت بود با یه برنامه ای شبیه نقاشیش کرده بودی :/

هیمممم :|
من خودم اون موقع رو یادم نیست (: اون اکانت قبلیم بود :|
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT× ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-06-2014، 13:17)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی منو تارا رو تحویل نمیگیره ! :|
فاطی نامرد تا ایسان دید من نقش پشمُ براش ایفا کردم |:

خفه شو کسی خودتو تحویل نمیگیره |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ×ThundeRBolT× ، Ƒαкє ѕмιƖє
پیشنهاد ؟ |-:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT×
اه جای ماعی خالیه.
رفتم وبشو پوکوندم >.<
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 93 مهمان