امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

€¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€

(13-05-2014، 17:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:58)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:52)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوع |: ..

من شک دارم این همون عرفان باشه |:

ی جوری شدع -_______-
عـرفـآن قـبـلـنـآ زیـآد ایـنـجـوری بـود !!
عـآدت دآرع !!

(13-05-2014، 16:48)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضامو میبینی؟! :|
امضامو برا ایـشون گذاشتم ذاتا |||:

مهــرآوه تحویل نمیگیرد -_-

خـُدافظ ..
مـیـگـیـرم!!
مـیـگـیـم بـمـآن !!
من عادت ندارم که Smile خخخخ‎
چـیـرآع چـیـرآع  ..
یـادت نـی آخـر سـرم مـجـبـور شـدی بـآ اون یـکـی  بـیـآی بـآلـآ سـپـآس بـدی ؟؟
تـآرآع هـم بـود تـآزع !!

من تکذیب می کنم! بای
فـرآمـوشـکـار !!

(13-05-2014، 17:01)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یارو با Paint مینویسه رو عکسا بعد میاد رو کم کنی بزنه باهام ! €¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€ 188
از اون نـوع کـلـک رشـتـیـآیـی بـود ک مـن هـنـوزم گـآهـی اوقـآت مـیـزنـم ^-^
€¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€ 188
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Wanton
آگهی
(13-05-2014، 17:00)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـه نـظـر مـن قـشـنـگـتـریـن آهـنـگ حـصـیـن و صـآدق بـود -_- !!

کدومشون ؟
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(13-05-2014، 17:01)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یارو با Paint مینویسه رو عکسا بعد میاد رو کم کنی بزنه باهام ! €¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€ 188

از تو که بهتره! تو با نوت پد میزنی!‏‎
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(13-05-2014، 17:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 17:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:54)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر تا دوروز پیش این بود ~~ > سـَ بکـس ||:

حـالا شـد ~~> سَــ بکـس :c

|: .. !!

من از کارایه تو سر در نمیارم =____=

چـــون هنوز بچه ای ((((:
(13-05-2014، 16:54)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـیـر ^-^
اهنگ ||:
بدک نبود (:

(13-05-2014، 16:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان .. !!؟ |:

کسی جایه منو گرفته !؟

صاحب ی فرزند دیگه شدی !؟ |:

چی شُـدهههه !؟ عمـوخُلهــههههه >_<

این چرا ی جوری شده !؟ >_<

جیغغغغ >_<

یکی جایه منو گرفته )":

از اولشم من یتیم بودم )): .. |:
از همون اولم آدم نبودی ((((:

خعللللی نامردی [!!] -________-

آدم با برادر زادش اینطوری حرف میزنه !؟ -________-
من با برادرم میرم تو خیابون مخ میزنم لووووووووووووووووول ||:
تو روحت با این جوابات ! |: ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(13-05-2014، 17:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از تو که بهتره! تو با نوت پد میزنی!‏‎

NotePad که واسه کد نویسیه :|
(13-05-2014، 17:03)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 17:00)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـه نـظـر مـن قـشـنـگـتـریـن آهـنـگ حـصـیـن و صـآدق بـود -_- !!

کدومشون ؟
نـمـیـشـه بـیـن آهـنـگـآشـون فـرق گـذآشـت هـمـشـون قـشـنـگـن ..
ولـی مـن تـنـهـآیـی و کـمـآ رو بـیـشـتـر از هـمـه دوسـت دآرم ..
€¤ChAtRoOm V£r$!0N 119¤€ 188
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، † αƖιєη †
(13-05-2014، 17:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 17:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 17:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 16:54)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر تا دوروز پیش این بود ~~ > سـَ بکـس ||:

حـالا شـد ~~> سَــ بکـس :c

|: .. !!

من از کارایه تو سر در نمیارم =____=

چـــون هنوز بچه ای ((((:
(13-05-2014، 16:54)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـیـر ^-^
اهنگ ||:
بدک نبود (:

(13-05-2014، 16:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان .. !!؟ |:

کسی جایه منو گرفته !؟

صاحب ی فرزند دیگه شدی !؟ |:

چی شُـدهههه !؟ عمـوخُلهــههههه >_<

این چرا ی جوری شده !؟ >_<

جیغغغغ >_<

یکی جایه منو گرفته )":

از اولشم من یتیم بودم )): .. |:

بــــآ برادر واقعیم لـــــــول |||:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(13-05-2014، 17:05)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 17:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـــون هنوز بچه ای ((((:
اهنگ ||:
بدک نبود (:

بــــآ برادر واقعیم لـــــــول |||:

موفق باشی تو مخ زنی !! |: .. لـولـــــــــ |: ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(13-05-2014، 17:00)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 17:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
عـلـیـک ..
..|:
خوبی شما؟!:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/15669682688860448846.png

||:

ایمان میتونی حستو تو این لحظه برا ما توصیف کنی؟..|:

(13-05-2014، 17:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 17:00)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 17:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
عـلـیـک ..
..|:
خوبی شما؟!:|
به لطف شما|:
تو چطوری._.؟
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان