امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

سلامHeart
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 187
آگهی
(25-06-2014، 16:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوممم ؛ من میتونم اکانتمـو به یکی دیگه که اینجا عضو نیس واگذار کنم و دیگه کلا نیام ؟! :|

نه نمی تونی ! >_<

جون من میگم ! *.-.*
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-06-2014، 16:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر تموم شد :V

من هرچی ننم بگه انجام میدم :V

مث اینکه پوریا رو مد نظر داره واسم :V

خانم با ما راه بیا پوریا ول کن!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby
نقل قول:
اوممم ؛ من میتونم اکانتمـو به یکی دیگه که اینجا عضو نیس واگذار کنم و دیگه کلا نیام ؟! :|
NO! >_<

من بهت این اجازرو نمیدم -_-
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 187
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، #marya# ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-06-2014، 16:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم؟-_-

فاطی؟:>

بس کن(:
 سپاس شده توسط #marya# ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-06-2014، 16:25)دونگی جوووووووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامHeart

|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

از این کارا نمیکنیp345

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-06-2014، 16:27)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 16:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سِمِج :| !

تو برو با نامزدت عشق و حال کن :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط S R U H ، Brooklyn Baby
(25-06-2014، 16:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 16:22)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــلام :>

سـلام ! {:

___

ایمـان اشتباه فکر میکنی !

فقط همین !

و سکوت .. (ـ_ـ*)

*.-.*

اشتبـاه ؟؟؟

یه کلمه بگو چرا نگفتی من بیخــــود 20% اخطارو گرفتم ؟؟؟ چرا نگفتی ؟؟؟

هــآ اگه حرفی داری بزن . . .

من از تو ناراحتم ولی نه به اندازه ی این آزمـآیشیه SOMEONE×

بالاخره که صابر خصوصیمو میخونه . . . یه بهش اخطار میده یا اگه قرار باشه مدیر اصلی شه . نمیکنتش .

حـالا باید بفهمه بیخودی جو گیر شدن و اخطار دادن جزاش چیه . . .

الانم این COME خصوصیمو خوند ولی جواب نداد . . . منم جاش بودم چیزی نداشتم بگم .
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(25-06-2014، 16:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 16:27)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سِمِج :| !

تو برو با نامزدت عشق و حال کن :|

تویی دیگه!!!

اونو ول کن و با ما راه بیا هنوز زوده بگم عاشقت شدم ولی جون مامی نمیشه ولت کنم!!!

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان