امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

(04-01-2014، 17:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:48)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:45)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:42)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی تازه وارد دیه:|

نه این یکی قبلا بود!
چطور من نمیشناسمش؟0_0.
خودتم تازه واردی-_-
بین تازه وارد و قدیمی وارد-_-
من تازه وارد
پس تو چی هستی؟
گفتم بین تازه وارد و قدیمی واردی نگفتم کع تازه واردی
شما هم حتما خاک انجمن خورده ای؟|:
آگهی
فرناز منم حوصله ندارم
به خدا ادامه بدیم می زنم زیر گریه
بسه
فقط اینو بدون که دیگه نگو درد دل کن چون دیگه هیچی بهت نمی گم
چون بعد این اتفاق میفته
بازم مثل قبل میشیم دوتا دوست نا آشنا که فکر می کنن با هم آشنان
پس تموم کن
هر چی گفتیم رو فراموش کن
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 186
(04-01-2014، 17:50)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی یع چیزی بگو حوصلم پو کید
عروسک قشنگ من قرمز پوشیده ت رخت خواب مخملش اروم خوابیده عروسک من چشاتو باز کن..........
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
من موناعووووو میخواممممممم >_<
(04-01-2014، 17:52)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکوب توسرشون تازه رنگ کاربرای تازه واردچرا قوه ای شد؟0_0

من عوض کردم تا تنوع بشه
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(04-01-2014، 17:46)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:45)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:42)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسترن ت دیه دخدر محبوبم نیستی فاطی دخدر محبوبمه^___^

مامان بازم از این کارا می کنم =)
هوووووووم؟>_<

(04-01-2014، 17:46)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:41)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:40)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:36)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه:|
اسکل:|

چه بی ادب...
چیه شما به هرکی میخوای میگی بعد یکی به خودتون این حرف و میزنه ....خخخخ..
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
نیشو ببند-_-
اعصاب ندارما-_-

خب حالا نمیخواد گریه کنی...
.
.
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(04-01-2014، 17:40)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کسی هست

س ل ا م ...Big GrinTongue
هه هه هه نمکدون-_-
بخندین ی بار زایه نشه:|

فقط یه بار بخندن؟؟؟؟
.
آخ که تو چقد مضخرفی.....TongueBig GrinBig GrinBig Grin
بیسواد، اونم مینویسن"ضایع" نه "زایه"..
نچ نچ نچ... چجوری درس خوندی؟؟؟
اواتار گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 186خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
(04-01-2014، 17:53)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:52)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکوب توسرشون تازه رنگ کاربرای تازه واردچرا قوه ای شد؟0_0

من عوض کردم تا تنوع بشه
بابا تنوع
راستی الان تواونجایی؟0_o
(04-01-2014، 17:52)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرناز منم حوصله ندارم
به خدا ادامه بدیم می زنم زیر گریه
بسه
فقط اینو بدون که دیگه نگو درد دل کن چون دیگه هیچی بهت نمی گم
چون بعد این اتفاق میفته
بازم مثل قبل میشیم دوتا دوست نا آشنا که فکر می کنن با هم آشنان
پس تموم کن
هر چی گفتیم رو فراموش کن

اههههههه
توچته ؟ من واقعا نمی فهمم . همیشه نامفهموم صحبت می کنی . عین ادم بگی برات اتفاقی میفته؟
(04-01-2014، 17:52)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:48)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:45)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 17:42)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه این یکی قبلا بود!
چطور من نمیشناسمش؟0_0.
خودتم تازه واردی-_-
بین تازه وارد و قدیمی وارد-_-
من تازه وارد
پس تو چی هستی؟
گفتم بین تازه وارد و قدیمی واردی نگفتم کع تازه واردی
شما هم حتما خاک انجمن خورده ای؟|:
هوووم0__0
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
بچه ها ببخشید حالتون رو گرفتیم =)
فکر کنم مشکل حل شد =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 55 مهمان